Reklama

Reklama

Haló, tady Indie

(seriál)
  • USA Outsourced
TV spot
USA, (2010–2011), 7 h 44 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Robert Borden

Kamera:

Greg Gardiner

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Ben Rappaport, Anisha Nagarajan, Diedrich Bader, Parvesh Cheena, Pippa Black, Rebecca Hazlewood, Rizwan Manji, Sacha Dhawan, Thushari Jayasekera, Guru Singh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Todd Dempsy je mladý manažer, který pracuje ve společnosti prodávající žertovné předměty. Jednoho dne ráno přijde jako obvykle do práce, kde překvapivě najde jen liduprázdnou vyklizenou místnost. Celé call centrum, kterému šéfoval, bylo po náhlém rozhodnutí přesunuto do Indie. Mladý manažer má jen jednu možnost - odstěhovat se do Indie a vést call centrum tam. Ocitá se tak před nelehkým úkolem - jeho práce je přesunuta do zcela jiné země na druhém konci světa, kde musí pracovat s novými lidmi, kteří vyznávají jinou kulturu, a pro které jsou americké zvyky a prodávání nesmyslných žertovných předmětů nepochopitelné. (Zbyisek)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (101)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zábavný komediální seriál o callcentru v Indii prodávající západní žertovné hračičky, které však narážejí na indickou kulturu, víru a přesvědčení. Byť by se zdálo, že nic zábavného a neopakujícího se na několik dílů nedá vymyslet, tento počin ukazuje opak. Každá postava má svůj určitý charakter a vyznání, která způsobují mnohá úskalí a nedorozumění. Mladý muž, který je do Indie vyslán takové callcentrum vést, nemá o životě v Indii ani tušení. A tak pro něj o překvapení není nouze, což dává šanci výtečnému humoru. Vynikající téma bylo dobře zpracováno i natočeno. Moc dílů to nemá, ale asi je to jedině dobře. On ten stereotyp by určitě časem hrozil. Takhle si stále drží svoji vysokou laťku a nic výslednému dojmu nekazí. ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý sitkom, který se kvalitou dá srovnávat s populární Teorií velkého třesku a přitom úplně z jiného prostředí. Velmi originální zasazení tohoto seriálu do indické kultury, která je pro typického američana nepochopitelná a to dává vzniku velmi vtipného seriálu se sympatickými představiteli hlavních rolí. Jen mě trošku mrzí, že od poloviny první série šla kvalita dolů a schází vtip, který sitkom provázel od prvního tak do desátého dílu. ()

Reklama

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl 8 epizod. Ano, seriál přešlapuje na místě, je stereotypní. Ale baví mě. Je vtipný, pohodový. Člověk u Outsourced nemusí nějak přemýšlet, jen sedí a užívá si příběh plný klišé, která baví tím, že jsou zasazená do nezvyklého prostředí. Uvidím, jak se to vyvine dále. EDIT: Po zhlédnutí celého seriálu svá slova neměním - plné klišé, ale plné i originálního humoru a zajímavých "poznatků" (např. že muži ženy obdarovávají genitáliemi květin). škoda, že už nebyly natočeny další díly... ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Seriál postavený na jednoduché zápletce - call centrum nabízející ,ptákoviny' je přesunuto z USA do Indie, kam se stěhuje i jeho šéf. Ten nerozumí bláznivým indickým svátkům a nátuře, Indové zase nepobírají Halloween nebo Díkuvzdání, prostě další kancelářský sitcom. Princip jednoduchý, ale velice dobře napsaný a zahraný, v neobvyklém prostředí. Věčná škoda, že je jen 22 dílů. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Z průměrného sitcomu se s přibývajícími epizodami stává podprůměrný. Vtipy, snažící se o využití kulturních rozdílů a dělající střídavě magory z Indů a Amíků, jsou zoufale nevtipné a co hůř, tvůrci jsou schopní je protočit i několikrát dokola. Celé snědé osazenstvo v čele s králem idiotů Guptou je těžce nesympatické a hlavně nepřirozené. Jediné rozptýlení pak přináší kousky Charlieho a krása Pippy Black. Ale to najdete i ve spoustě vhodnějších seriálových alternativách. Projednou souhlasím se stopkou po první serii. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 45% ()

Galerie (549)

Zajímavosti (1)

  • Nenatáčelo se v Indii, ale ve studiích Radford City v Los Angeles (L.petr)

Reklama

Reklama