Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, pro kterou platí přesně to samé co pro v podstatě totožný film Exmanželka za odměnu. Snad jen role se tentokrát obrátily. Na popis thriller a akční v záhlaví filmu zapomeňte (to někdo trochu přestřelil), ale náznak humoru i krimi tu najdete. Celkově, na sobotní odpoledne u televize stravitelná jednohubka. 50 % ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Liz Brixis, Karen McCullah Lutz, Kristen Smith / Basen on One for the Money by Janet Evanocich | Hudba: Deborah Lurie | Produkcia: Tom Rosenberg, Wendy Finerman, Sidney Kimmel, Gary Lucchesi | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama