Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ochránkyně hadů zachrání několik škrtičů z místní stanice, pustí je do přírody. Nevědomky tak vystavuje město velkému nebezpečí. Hadi se brzy adaptují, abnormálně rostou a pořád mají hlad. Když začne lidských obětí přibývat, vezme řešení na svá bedra místní policistka. Aby zachovala ekosystém, nakrmí aligátory kuřaty napíchanými steroidy, aby byli silnější a s hady si poradili. Jenže aligátoři rostou a rostou. Hadi poté, co sežerou jejich vajíčka také, a město se tak dostává do smrtelné pasti. Ochránkyně hadů a policistka musí spojit síly, aby město zachránily. (Prochy38)

(více)

Recenze (91)

ac1976 odpad!

všechny recenze uživatele

To nezvládnu doktorko Rileyová! Čo to malo znamenať?! To vážne vzniklo v r. 2011? Túto hrôzu je ťažké komentovať, to sa musí vidieť, takúto zbierku blbostí som už dávno nevidel. Efekty na úrovni základnej školy, scenár napísaný počas prestávky na WC. Naj scéna asi keď 100 ročná vykopávka drží revolver ako varechu a strieľa na kreslenú príšerku. Nejaké príšerky by sa im tam mali premnožiť a požrať všetkých, ktorí sa na výrobe tejto hrôzy zúčastnili! Uff! To bola jazda! ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Už ani nepamatuji, kdy jsem dal odpad! s natolik čistým svědomím. A to už jsem filmů tohoto stylu viděl opravdu mnoho. Řekněte mi někdo, proč to bože natáčí?? Rok 2011 a efekty na bodu mrazu. "Zvířata" digitálně vytvořena jsou na pohled opravdu ku zblití. A hlavně, zvířata se nechovají vůbec tak, jak by se chovala normálně. Proč si autoři, než natočí takovou kokotinu, nepřečtou aspoň něco základního o chování zvířat? Řekněte mi proč? A jestli ten film má hlavně pobavit, tak to ani omylem, dyť to je kravina jak prase. Absolutně nepříjemné postavy, nelogické (slabé slovo) chování! Nikdo v tomto filmu nemusel umřít, kdyby se choval podle pudu sebezáchovy. Kravina na entou... A o těchto hovadinách bych mohl psát ještě hodně hodně dlouho. U filmu jsem jen valil oči. Já to prostě nechápu. A vidím tu někoho, kdo dá 5*. Za co?? ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Wow, úplně si dokážu představit, jak někteří mentální velikáni, kteří se mezi námi skrývají, musejí prdět rozkoší. Woe, to je námrd, pičo! Vyhlášení fajnšmekři Šprcka11, Hník a Doktor prstidlo by asi ocenili, aby vrchního sprasitele hrál Drn Srajda, ale přeci jen je to americký film a kozomrdova sláva nepřekračuje hranice našeho malého pekliště. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Smankote jenkote... Dalsia ultra-brutalna megasr@cka z produkcie sialencov z Asylum. Jediny sposob, ako si udrzat (relativne) zdravu mysel pri sledovani tohto hnusu, predstavuje zrychlene pretacanie. Iba to mna osobne delilo od totalneho nervoveho kolapsu, ehm. Co na tuto zhovadilost povedat? "Herecky" zrejme vskutku utiekli z nejakeho pornaca, mozno im Asylum slubil vyssi honorar. Potetovana rangerka z velkymi kozami na jednej strane barikady a vychrtla ekologistka s bulimiou na strane druhej. Hrozostrasne "herecke vykony", este strasnejsie digitalne efekty na urovni roku Raz Dva. Ked som film pustal, vedel som, ze to bude zivotu nebezpecne, no nedalo mi to. A tak mam za sebou dalsi mega-zazitok, na ktory, pevne dufam, co najskor kompletne zabudnem. Len mi tak beha hlavou... Kedy konecne Asylum skrachuje a prestane produkovat tieto urazky filmoveho priemyslu? Snad sa toho dna dozijem. MEGA-ODPAD ZA 0%! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Mega python nie je bohužiaľ Monty Pathon, nasmiať sa tu síce dá, ale len na úkor tvorcov, ktorí sa pri práci riadili jediným heslom, čím väčšie, tým lepšie... A všetko, aj to najkrajšie, má mieru, po prekročení ktorej, to už akosi nie je ono... V tomto prípade bola miera dobrého vkusu prekročená minimálne niekoľko stonásobne... Ale istú logiku to má, na zmutovaného hada treba poslať zmutovaného aligátora, len čo potom s ním??? Anedá mi nevysloviť ešte jednu poznámku, väčšina postáv by si za svoje jednanie zaslúžila minimálne nomináciu na Darwinovú cenu, samozrejme in memorial... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je aspoň jedna jeho fotka. Zde je to jeho fotografie na stěně kanceláře policistky. (PRobin)

Reklama

Reklama