Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný. Se Superstar a podobnými pořady podle mě záleží na tom, kolik už jste viděli ročníků. Čím víc toho člověk viděl, tím méně ho ty následující budou bavit. Z toho by mi skoro vycházela nepřímá úměra v tom smyslu, že čím nižší hodnocení daný uživatel dal, tím více ročníků Superstar viděl. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jako pořad už to nemá absolutně co nabídnout. Porota nic moc (Rytmus rozumí hudbě asi jako já nukleární fyzice), zpracování standartní, Mareš s Tinou průměr, ale hlavně smysl pořadu nulový. Myslím, že superstar už tu bylo dost, ale Nova potřebuje peníze, tak lidi posílejte jen hezky posílejte svým favoritům hlasy a dočkáme se ještě 10 řad Superstar. Jupí! :-D ... Nicméně součástí pořadu jsou i účinkující a myslím, že Gábinka a šílený rastaman Šeps si nějakou tu hvězdičku zaslouží :-) ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Češi a Slováci stále hledají nové a nové zpěváky, ačkoliv o žádné nestojí a týden po finále si nikdo nebude pamatovat ani jméno vítěze. Sračkoidní pořad hodný vytření prdele. Zatímco ve světě tento skvost boduje už jen v rozvojových zemích, Nova už má 120. řadu. Smyslnost měl tento pořad v roce 2004 a po první řadě taky měl skončit. Celá tahle estráda se honí sama za svým ocasem a ani ten střih a náplň jednotlivých dílů nestojí za nic. Skutečné dno televizní zábavy. 5% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by kvalita dalších pokračování ať už nejdřív české superstar a poté i československé nějak klesala, ale všichni už jsou tím otráveni a přehlceni. Mě to zatím ale pořád v celku baví a vždy se najdou lidi, co opravdu umí zpívat. Jen bych už na casting nepouštěl ty kokoty, co se chodí v každé řadě jen ukázat. ()

Hrůša7 

všechny recenze uživatele

To, že se zde pravidelně koná SUPERSTAR skoro každým rokem, bych ještě dokázal pochopit i přesto, že každým příchodem nových ,,superstar´´ ztrácejí ti dřívější vítězové pozornost a šanci se více prosadit. A to, že je to rok od roku horší a nudnější se dá také pochopit, ale nejhorší na tom všem je, že nejvíce k tomu přispívají samotné televize, které si tam neustále dosazují Palo Haberu, který nedá ostatním porotcům ani šanci promluvit, je nepříjemný a přitom sám zpívá příšerně a obdivuji lidi, kteří chodí na jeho koncerty.,, RESPEKT´´ Už ani Leoš Mareš, který tam pro mě byl vždy tím nejzajímavějším a nejvtipnějším není tak přesvědčivý a oslňující jako dřív. Zkrátka NOVA a MARKÍZA by se měli zamyslet nad tím, proč lidé raději sledují 3 + 1 s Miroslavem Donutilem a né superstar, která navíc neustále dostává kritiku. 1* dávám za HVĚZDNOU PĚCHOTU, která mě alespoň rozesměje. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama