Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Samuel7

všechny recenze uživatele

Tohle hodnotit nemá smysl, občas to mám zapnuté jako kulisu a musím říct, že je neuvěřitelné, že ne že mezi soutěžícími se najde takový exot, ale rovnou v porotě... Kdo viděl aspoň kousek, asi ví, o kom mluvím. Rytmus by měl táhnout s tím svým milionem prodaných desek či kolik ten jeho rekord čítá někam hodně daleko. ()

GilEstel odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza, křeč a přetvářka, falešná hra na emoce, podbízivost, marketingový projekt marně snažící se skrýt svou ubohost. Manipulace náctiletého publika prostřednictvím iluzorního světa a slávy. Trapnost, neschopnost, ubohost. Uměle vytvářená hysterie a velkolepost. Dno zábavy, špína, kulturní barbarství, lež. ….. První Superstar byla nová, neotřelá a dalo se jí věřit. Teď máme Superstar a podobné projekty 2x ročně. Po dobu 8 let. Začíná se objevovat, co jsem nastínil už u Talentmanie. Tj. začínající recese. Diváci si z toho už dělají prdel a vybírají na postup naschvál blbečky, kteří lezou krkem i Nově. Tj. ty, kteří si z toho dělají srandu a dávají to najevo. Jen tak dál. Uvidíme kdo z koho. K nelibosti plačících dětí v publiku to vyhraje divák. Je to otázka času. ()

Reklama

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Po několika letech sleduji SuperStar téměř pravidelně. Nevím proč. Možná mě fascinuje, že v top čtveřici jeden zpívat neumí absolutně (a všichni z toho mají srandu) a jeden prakticky taky ne (a porota ho vrátí, když konečně vypadne). Jako soutěž o nejlepšího zpěváka to tedy nefunguje už ani oficiálně - na soutěž o popularitě se ale pořad málo věnuje finalistům. Je to taková podivná změť nudných moderátorů a špatných zpěváků, kde nikomu nejde o zpěv, ale všichni pořád zpívají. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani horší, ani lepší než předešlé výrobny brzy zapomenutých hvězdiček.. všichni víme, že tohle degraduje smysl televizní tvorby, ale odsuzovat to nehodlám. Habera s Osvaldovou stále baví, naopak po vypadnutí dle mého talentované Sáry Milfajtové koukám jen tehdy, když je jinde reklama, nudím se nebo nemůžu usnout!! ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Náhodou, dá se na to koukat...jednou za uherskej rok (ale já jsem to viděla naposled někdy před rokem, nebo kdy to dávali...). Když k tomu dojde, musím dodržet určitá pravidla jako Zapnout to aspoň půlhodinu po oficiálním začátku nebo Mít zároveň na práci několik dalších činností, aby na mě pak nepadla deprese, že jsem čas strávila tak nechutně konzumní zábavou a taky abych při tom mohla vypnout uši, protože zde hrozí vysoké nebezpečí prznění starých a kvalitních hudebních kousků. Tak si řikám, proč že jsem na to vůbec koukala? :D ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno