Reklama

Reklama

Mupeti

  • USA The Muppets (více)
Trailer 6

Walter, největší fanoušek Mupetů na světě, jenž je na dovolené se svými přáteli Garym (Jason Segel) a Mary (Amy Adams) z amerického městečka Smalltown, odhalí zákeřný plán ropného magnáta Texe Richmana (Chris Cooper), který se chystá srovnat se zemí Mupetí divadlo a těžit ropu, nedávno objevenou přímo pod tímto bývalým působištěm Mupetů. Aby Walter, Mary a Gary mohli zorganizovat největší televizní mupetí maraton v dějinách a pokusili se tak získat deset milionů dolarů, potřebných na záchranu divadla, musejí společně s Kermitem nejprve znovu sjednotit všechny Mupety, kteří se mezitím vydali za vlastním štěstím: Fozzie v současné době vystupuje s revivalovou skupinou Moopeti v casinu v Renu, Miss Piggy pracuje jako editorka módní rubriky pro plnoštíhlé v pařížském Vogue, Animal je pacientem kliniky v Santa Barbaře, která svým klientům pomáhá zvládat návaly hněvu, a Gonzo je bohatým podnikatelem v oboru instalatérství a kanalizací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (235)

alexwill 

všechny recenze uživatele

Muppety jsem znal jen okrajově, trailer na film na který jsem narazil mě dostal a tak jsem se s pár kamarády vydal do kina, kde krom jedné paní s vnukem nebyl nikdo. Muzikálové zpracování nás zaskočilo a trochu jsme se zalekli jak moc je to dětská blbina, ale nakonec jsem se docela bavil a nebylo to vůbec tak zlé jak by mohlo :) narážky a camea hvězd samozřejmě zazářily nejvíce a určitá nostalgie se uměle dostavila také, jinak spíše pro americký trh odkojený právě Muppet show. Pro místní to žádný comeback a nostalgický návrat nebude .. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Na mupetech jsem nevyrostla, možná jsem neviděla ani jedno jejich vysílání "Sezame, otevři se" celé. Ale nutno říct, že ač jsou to prapodivné loutky, někteří jsou identifikovatelní, co jsou za zvířátka, ale u některých prostě tápete, co to je za stvoření... tak i přesto jsou roztomilí. Film se dle mého vnitřního pocitu nachází na hranici 3 a 4 hvězd. Ale vzhledem k tomu, že k filmu je potřeba trochu znát historii mupetů, či aspoň trochu vědět, kdo s kým apod. tak proto dávám průměrné hodnocení. Na můj vkus to bylo dost dětské, ale co naplat. Holt je to pro děti. Viděla jsem jen, že ve filmu hraje moje oblíbená herečka Amy Adams, tak jsem to zkusila. A ne že bych byla zklamaná, ale trochu mi bylo líto, že jsem takový film neviděla v dětství, asi bych ho baštila mnohem víc. Vizuelně to bylo krásně barevné, ty kulisy i exteriéry, kostýmy "živých" postav trochu retro, ale paráda, absolutně to všechno k sobě ladilo. A po hudební stránce se zde taky objevilo pár moc fajn songů. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nostalgická spomienka pre tých, ktorý vyrastali alebo mali možnosť sledovať v 70. rokoch Muppet Show a pre zvyšok ľudstva asi nič moc. Pre mňa dojemná spomienka plná emócií na roky minulé. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi moc nelíbil. Muzikály mi sice nevadí, ale tady těch písní bylo až moc (Byly to dost provokativní písně, a dost kazili děj). Herci špatní nebyli. Ono ani námět samotný není špatný k tomuto filmu. Ale záleží, jak to kdo podá. A způsob, jakým byl tento snímek byl podán (Ten kdo ho takto podal je asi Mimozemšťan), se mi moc nelíbil. Podprůměr. ()

Sathine 

všechny recenze uživatele

Mupeti jsem nikdy předtím neviděla a pletlo se mi to s pořadem Sezame, otevři se. Nicméně, na to jak byl tenhle film šílený a velmi zvláštní, tak jsem se opravdu smála i momentům, které vlastně vůbec nebyly vtipné. Ale smála jsem se právě tomu, že se směju tomu, jak to vlastně není vtipné :D Kdo si chce odlehčit těžký den, nic neřešit, tak rozhodně doporučuju. Stojí to za to. ()

ELDoctorow 

všechny recenze uživatele

Málokedy ma tak mrzí, že dávam len priemerné hodnotenie ako teraz pri Muppetoch. Žiaľ film pre mňa bol sklamaním, obzvlášť po tých úžasných a vtipných traileroch, ktoré sú všetky do jedného niekoľkonásobne lepšie ako výsledný film. Ten má síce vtipné miesta a pomerne dobré hudobné čísla (Pictures In My Head je výborné), ale väčšinou je to – mrzí ma to – nuda. Vážim si Segelov pokus o návrat ich niekdajšej slávy, rovnako ako uznávam aj jeho očividnú lásku k materiálu ale to niekedy nestačí. A aj toto je ten prípad. Škoda. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Možno keby som na tom vyrastal. Takto mi to prišlo pridrbané. Segel s jedným výrazom ako ho poznáme s HiMYM a Amy Adams s trefným kurňa do čoho som sa to dala navrtať. Strata času. ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Reklamná kampaň k filmu klamala telom, ale to je u Amíkov bežné. Takže miesto nabúchanej komédie s presahom sa na človeka valí Rodinný film. A to rosím pekne v šialenom plyšovom balení, aj keď rodinný film sa nemôže v tomto prípade brať ako nadávka. Je to proste esencia nezávadnej zábavy pre všetky vekové kategórie okorenená množstvom viac či menej podarených cameo roličiek. Film ako stvorený na nedeľné popoludnie s rodinou počas ktorého si človek kľudne môže odbehnúť bez potreby čakať na reklamu, alebo stlačenia stop na prehrávači. ()

Timy68 

všechny recenze uživatele

Na Muppety (Sezame otevři se) jsem se jako malá nekoukala. Dodnes mám určitou hrůzu z dřevěných postaviček (Hurvínek a Spejbl) nebo plyšových panáků. Nedělá mi to dobře. Ve škole jsme koukali na film, už si nevzpomenu na název, kde byly dřevěné vyřezávané vraždící postavičky a to jsem byla ráda, že jsem to vůbec dokoukala. Po téhle nadměrné dávce děsivých postaviček mi trvalo dlouho, než jsem se odhodlala kouknout se na Muppety. A když jsem se k tomu dokopala... Jak jen to říct... Ty necelé dvě hodiny si umím představit i jinak strávené. Pár chvil stálo za to, ale celkově byl film spíš nudný. Je to na takové nudné nedělní odpoledne, kdy je člověk po obědě a chce spát. U tohohle dokonale usne. ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

No to jsme si naběhli... že rodinný film ;) Nejsem si jistý věkovou kategorií, ale dost se tam mluví, takže cca 4-8 let, pro starší nebo celou rodinu to asi není. Navíc muzikálové scény! Pokud to nevypnete během první hodiny, tak pak se to trochu rozjede ale více než ke 2* to nedojede. PS: Já Mupety neznal. Teď už jo ;) ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Otřesná nuda, i děti to vzdali. Evidetně nostalgické vzpomínání na doby kdy Muppets zářili ve všech TV jen né té "naší". Původní seriál jsem párkrát viděl a byl geniální. Toto......zbytečné, trapné bez jakéhokoli děje a kvalitního scénáře. ()

MakinaB 

všechny recenze uživatele

Tohle byla úžasná blbina, ale malá camea mě fakt bavila. Se Sheldona jsem šla pod stůl a některé hlody stály fakt za to. Barevné, nenásilné, prostě rodinná zábava. I když nemuseli tolik zpívat. No zasmály jsme se a to je hlavní, nic světoborného, ale nenudilo........ a hlavně Manamana :-D ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Jo, je to OK. Vtipu je tam spoustu, celej film je jedna velká nadsázka, to je vidět, ale pořád jsem čekal větší útok na bránici. Je tam moc jakože citlivých scén.A je jasný, že u nás to na diváky nebude mít takovej "emocionální dopad" jako na amíky, který s muppetama vyrostli. Mírný zklamání, protože podle úžasný trailerový kampaně to vypadalo na fakt pořádnej hardcore...ale....jak říkám, je to OK. ()

Sembejk 

všechny recenze uživatele

Není perfektní. Má ale skvělé obsazení a po shlédnutí jsem měl na tváři opravdu masivní úsměv. Dostal jsem od tohodle filmu vše co jsem čekal. Příjemnou zábavu! A není to náhodou přesně to, na čem záleží? :) ()

Unn 

všechny recenze uživatele

Komedie? Během filmu jsem se zasmála všehovšudy dvakrát a to jedno z toho byl okamžik, kdy se v zrcadle objevil Jim Parsons. Poprvé v životě jsem v kině usínala. Ikdyž mi má malá kamarádka, se kterou jsem to sledovala tvrdila, že se jí to líbilo, všimla jsem si, že ani děti se v kině moc nezasmály. ()

BlaCk.EmO 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem čekal více. Celou dobu sem se nehorazně nudil a k tomu ty písničky .. 2 hvězdy a to se zavřeným jedním okem. ()

Smoldo56 

všechny recenze uživatele

Rozprávka nielen pre deti !! Alebo nie ?!! Na Muppetov íst treba uvolnený a nič nečakat, inak vás film značne sklame. Ak ale vypustíte z hlavy šesťnásťku, ktorú máte za sebou, film vás jedine poteší. Je totiž plný vtipkov, sebairónie a predovšetkým úprimnosti a dobrej nálady, akú som už dávno vo filme nezažil. Okrem toho scenár je celkom kvalitný i keď sa ide klasickým hollywoodskym štýlom (kedysi sme boli slávny, dokážeme to znovu !). Jason dokázal že je lepší scenárista ako herec a to asi nejedného človeka prekvapilo. Inak OST je viac než chytlavý (orignál) takže doporučujem. ()

Související novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama