Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 3

(série)
USA, (2013–2014), 11 h 34 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Gina Torres, Sarah Rafferty, Conleth Hill, Gary Cole, Adam Godley (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

V další řadě dramatického seriálu ze soudní síně pokračuje firemní právník Harvey Specter v neobvyklé spolupráci se svým koncipientem Mikem Rossem. (Netflix)

Recenze (11)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dávám o hvězdičku méně, přeci jenom nic nového se tam pořádně neděje a myslím si, že se to tvůrci snaží zbytečně natahovat. Užívala jsem si jedničku a dvojku, když se řešili případy a obě strany se snažili co nejchytřeji vyhrát. V téhle sérii se hlavně řeší budoucnost Mikea, což mě moc nebavilo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těch serióznějších momentech zabývajících se právničinou pořád zábavné, v romantických trablech na hraně, ovšem ve "vtipných pošetilostech mocných" (Louis a kočka, Louis a ženy, Louis a koncipienti) již v propasti trapnosti. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak třetí série je opět stejně kvalitní jako dvě předchozí, ale je to více méně pořád o tom stejném a chtělo by to nějaké oživení v podobě lepších příběhů. Jinak ale není co vytknout. 3. série - 95% ()

guri 

všechny recenze uživatele

Tretia seria akoby uz stracala dych a niektore diely boli fakt velmi rozvlacne. Snad sa serial dalsimi seriami opat rozbehne. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále skvělý, jen ne už tak dokonalý jako dvojka. Základ seriálu je donutit diváka investovat do postav city. A to se u mě povedlo na 100 % téměř okamžitě, jak jsem s Kravaťáky začal. Baví mě Louis, baví mě Harvey, jen mě furt nebaví ten Mike. ()

Reklama

Reklama