Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku má film našlápnuto mezi nadprůměrné akční filmy a vypadá to na povedený comeback belgické mlátičky. Překvapuje i scénář, který se snaží do děje vnést originalitu a nebýt jen tuctovou kopií stokrát viděných dějů. Žel film sráží slabší herecké výkony a ne zrovna vhodná hudba. Viděl jsem dabovanou verzi a to je dost nepovedená a chudá práce českých zvukařů... Holt asi nebyly na kvalitu peníze :-/ 70% ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe ma konečne potešil svojím výkonom starý, dobrý Van Damme, keď v nenáročnom príbehu znovu oprášil svoju povesť kladnej postavy. Dostal šancu a myslím, že ju aj využil, keď jeho pohyb bol cítiť takmer v každom ponúknutom snímku. Vôbec nepôsobil ako stará kosačka, ale skôr naopak, kosil všetko čo mu prišlo do cesty. Dobre zohral svoju úlohu a aj v sedadle motorky pôsobil suveréjne, ako za mladých čias, keď motorka bola jeho akčnou spoločníčkou. Po odštartovaní úvodnej potýčky mierne prevažoval a preferoval skôr strelecký atak nad svojimi nezvratnými, bojovými údermi, ale aj to celkom dobre zvládol. Škoda, že tento film produkoval režisér E. Barbarash, ktorého nedokonalosť sa znova odzrkadlila a ktorý z filmu nedokázal vydupať maximum. 60% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, ale Šest výstřelů se van Dammovi vážně nepovedlo. A hlavní příčinu tohoto nezdaru bych přitom viděl vlastně v podstatě dost nenápadném ohledu, který je ale zároveň pro tento typ filmů i docela hodně podstatný. A to v neskutečně dlouhé stopáži. 114 minut je totiž na tak jednoduchoučký, přímočarý, béčkový výplach vážně neskutečně dlouhých a tak se nemohlo samozřejmě stát nic jiného, než že se ve výsledku ze Šesti výstřelů stala jedna šíleně natahovaná nuda, tvořena zcela zbytečnými a nesmyslnými scénami, které zbavili film jakéhokoliv spádu, zajímavosti a zábavnosti. Když pak k tomu ještě přidám docela otráveně a nezúčastněně působícího Jean-Clauda, což mě zamrzelo snad ještě víc, není prakticky jediný důvod, proč tento film pochválit. Akce není také moc a ani není nijak zvlášť zvládnutá, či nasnímaná, zápletka by se pak ještě dala snést, ale její zpracování je těžce pod čarou, atmosféra se svezla s ultralevnou produkcí a bohužel to nezachránil ani syrově stylizovaný vizuál, který nejednou tomuto druhu filmů vytrhl trn z paty, ovšem zde prostě nezafungoval. Šest výstřelů mě zkrátka vůbec nebavilo a pro mě se jedná o jeden z nejslabších van Dammových filmů vůbec. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož toto byla kvalitní řezničina a já si tohle čerstvý masíčko náležitě vychutnal! Úvodní nástup Jean-Clauda s nožem hoooodně, hooodně dobrej a hned bylo jasný, že tady se bude překvapivě servírovat kvalitní maso. A taky že jo. Navíc potěšil můj oblíbenej maník ze SG Atlantis, takže jo, já se bavil.Hodně koukatelná akční bejkovina. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)

Reklama

Reklama