Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (294)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou bomba. Přímo na solar. Když se objevilo pokračování Collectora tetelil jsem se blahem. První díl mě dostal natolik že jsem mu dal 5* . Druhý díl mě dostal taky...DO KOLEN (následek úderu na solar) tak tedy : Na začátku kde máme "vytuněnou" dízu jsem už tušil že tohle nebude jaksi úplně ončo a zase jsem měl pravdu.Korunu tomu nasadil přeživší z jedničky jelikož být zavřenej v kufru a poslepu si na ruku vyřezat mapu a podle ní pak určit kam mě to tehdy milej Collík dovezl kolikrát jsme kam zatočili, spočítat průměrnou rychlost vozidla a dovést tým likvidátorů přímo ke dveřím bodu B...no Einstein musel mít syna jinak nevím...pak nás čeká opuštěný hotel plný pastí a labilních jedinců všude jsou kusy těl potoky krve Collík jednoho likvidátora po druhém likviduje a to vše za přítomnosti vaší totální ignorace...dobrá hudba, kamera, atmosféra, napětí...to vše chybí a já byl rozhodnut dát jednu hvězdičku aby Collík neřekl že jsem na něj zlej...posledních 20 minut se stal zázrak seslaný z hororového nebe... film začal funguvat najednou to bylo ončo a já se bavil...rejža se asi probral z kocoviny a díky mocnému finiši, borci z jedničky a panu Chůvě kterej mi celkem sedl nakonec dávám tři ale na jedničku to nemá dle mého ani omylem vážení ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokračování příběhu Collectora mě zajímalo, protože rozhodně je to velice tajemná postava. Nicméně pokračování trpí všemi známými neduhy druhých dílů. Více mrtvých (v tomto případě mnohem mnohem více mrtvých), kratší stopáž a slabý scénář. Já osobně jsem si moc nepochutnal, zatímco první díl měl vydatnou atmosféru, která byla mnohem stísnější díky rodinnému domu, druhý se odehrává v mnohem větších kulisák a to rozhodně filmu uškodilo. Závěr je pro mě trošku zklamání, protože jsem se již nechtěl s Collectorem setkávat ve 3. díle. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo je numismatik, jiný filatelista, další třeba akvarista. Jsou ale tací (alespoň podle amerických scénářů), které rajcují torza lidských těl. Vše je samozřejmě těžce nucené a přepálené (kdyby opravdu došlo k úvodní senosečové scéně z diskotéky, k případu by byly okamžitě přivolané stovky zapálených detektivů), přesto bezvýchodnost situace v labyrintu smrtících pastí přidává téhle krvavé pohádce nějaké ty body navíc. Strach, zoufalství, bedna, a jedeme v tomhle solidním tempu a sympaticky úsporné délce na další level. Do toho všeho řemeslná režie a hlavní hrdinka v podání subtilní Emmy Fitzpatrick, která není jen dalším masem na porážku. Od toho tu jsou jiní a není jich zrovna málo!! Úsměvná jednohubka, která neublíží, i když nelze přehlédnout, že jakmile se scenáristé dostanou do úzkých, vymyslí první kravinu, jen aby děj posunula zase trochu kupředu!! ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné pokračování, řekl bych že i o kousek lepší. Není to už tolik depresivní jako Collector ale nadruhou stranu to má spád od začátku do konce. Klidně bych si tady přál aby byl film tak o 20-30 minut delší a to se moc často nestává. Po příchodu do opuštěného hotelu začíná peklo v podobě zlověstných pastí, setkání s náhodnými trýzněnými postavami a všelijakých jiných úchylek jednoho z nejbrutálnějších filmových monster poslední doby. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak já bych The Collector a jeho pokračování The Collection přirovnal k Laid to Rest... Všechny filmy jsou prakticky jen bezduché řezničiny (což by mi nevadilo), ale zatímco první díly mají alespoň hororovou atmosféru, jejich pokračování se již soustředí jen na samoúčelnou brutalitu a pro mě zcela překvapivě na ne úplně dokonalé gore... Ne, z takovýchto filmů jsem už asi vyrostl... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama