Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

Katcat odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt smutný, že když už se češi chytnou něčeho, co na Slovensku běží dobrejch 10 let, nejsou ani schopný okopírovat naše soudní případy. Ne, ty hovada prohnilý vyberou 40 náhodnejch slovenskejch dílů, NAPŮL to přeložej, přehrajou to český herci, který jsou oproti slovákům 1000x efektovanější, že by je člověk fackoval od rána do večera a ztrapněj tim náš národ takovým stylem, že bych blila. Tohle je největší česká mrdka, jakou jsem kdy viděla. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Zahlíd jsem asi tak nadpopoviční část dvou dílů a ... Šmajrápano, co tohle jako je??? Soudní síň??? No to snad ne, jak tohle může někdo vůbec schválit k natočení?!? To je tak neuvěřitelně blbý, že to snad nemůže nikdo brát vážně ani jako recesi... Viděl jsem kus toho, kde se rozvádějící se manželé dohadujou o to, kdo z nich kdy bude mít dceru a na jak dlouho, do toho zasahuje nová přítelkyně manžela, no hádali se tam jak ve venkovský knajpě, nevím, u soudu jsem (naštěstí) nikdy nebyl, ale myslím, že s tímhle stylem jednání by s nima asi slavná soudní stolice vyrazila dveře i s futrama.... Jo, je vůbec legální předvést k výslechu u soudu třináctiletý dítě??? ()

marek86 odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem na jeden díl narazil na youtube. Větší šílenost jsem snad ještě neviděl. Nechápu, že tohle si najde svoje diváky. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, to je nářez! Soudkyně Barbara úspěšně modeluje každý den jiný patvar, zcela originální a nepředvídatelný, přičemž mnohdy až ochotnické výkony účastníků dělají z procesů nezapomenutelnou zábavu a pochopitelně obří gylty pležr. Člověk se často popadá za valchu, když se ukáže, že spor o opatrovnictví skončí zjištěním, že je dcera v patnácti těhotná. Barrandov má v tomto pořadu velký tahák, jelikož úroveň této pseudotelevize je rovna úrovni sebereflexe Jaromíra Soukupa. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků k televizi, která to vysílá, je tohle skvost mezi pořady na české scéně. Reálně, je to 1000x lepší, než Ulice, Ordinace a další naprosto debilní pořady. Zakoupil jsem si nejvyšší balíček TV a když otevřu nabídku, kolikrát tam fakt není moc na co koukat. Tady se člověk alespoň přiučí základům českého právo - neboť neznalost neomlouvá. Občas to nedopadne tak, jak bych si představoval, ale jinak super. Herecké výkony stálých herců jsou na naše poměry daleko za průměrem a právo řadit se do drama si to také zaslouží. Chápu, proč vše na Barrandovu má od mnohých instantně odpad, ale tenhle důvod neuznávám, protože je hodný leda tak idiota. Za mě je to nadprůměr průřezem všech českých pořadů. A tak to také hodlám hodnotit - tedy v tomto srovnání. ()

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

Mastných fleků bylo již na poli české scény pořadů dost. Proč ji ale nezasvinit ještě více? Tento "klenot" mi definitivně zhatil představu být kriminálníkem, páč kdybych se dostal do přítomnosti nudistické Barči tak bych zvracel. Díky bohu že je to "jen" TV pořád. Ale neriskujte své duševní zdravý. Neriskujte kvůli nočním můrám, které se vám budou zjevovat. Radši si naostřete nože, protože až uvidíte Divou Báru v civilu, tak "štěstí přeje připraveným" ODPAD! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Poměrně dobrý nápad předvést divákům, jakých překvapení se mohou nadát v soudní síni, kde se mohou ocitnout zčistajasna a nečekaně. Zúčastněným amatérským hercům dokonce ty charaktery věřím víc než jejich hereckým hvězdám v nekonečných seriálech či zbytečných novodobých rádobyfilmech. ()

wena.wigwam odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak na blití, že to ani nejde komentovat. Korunu tomu nasazuje tv Barrandov, která to vysílá ne jednou, ne dvakrát, ale často až šestkrát denně.. ()

caesius odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad se bohužel svou kvalitou pohybuje zcela mimo rámec standardní stupnice hodnocení nabízené na tomto serveru. Hodnotím tedy jen velmi přibližně a vlastně jen jako memento pošetile promrhaných dvou minut mého života. ()

Lavinia odpad!

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s německými soudci a soudkyněmi ubohost. Dokonale sterilní, odříkávané, neživé, žese to ani nemůže nikoho nějak emočně dotknout. ()

FaithZombie odpad!

všechny recenze uživatele

Moje babička aktivně sleduje a já prostě nejsem schopná proč tohle někdo dobrovolně podstupuje a už vůbec ne jak může něco takového vůbec vzniknout. Vážně by mě zajímalo jak mohl takový formát pořadu vůbec někoho napadnout a ještě to brát smrtelně vážně. Velké WTF. Tohle by měli zakázat.... ()

apollines odpad!

všechny recenze uživatele

Upravuji své původní hodnocení: S odstupem času, co mi to hraje doma (Proč sakra za tu televizi platím?), se mi zpravidelnil vylučovací cyklus na hodnotu trvalý průjem. Ohromující herecké výkony, nepřekonatelný scénář a situace z ''reálnéno'' života - až z toho nemůžu dospat. Jen se zeptám, proč? Proč by tohle někdo chtěl sledovat? - Aha jsou mezi námi i lidé s potřebou se sebetríznit. ()

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Námět jako takový mi nepřijde špatný. Například zážitky ze soudního prostředí od Ivo Jahelky mi vždycky přišly zajímavé. Zvárnění může omlouvat snaha o neherecký dojem a realismus, ale díky režii jakýkoli dojem věrohodnosti absolutně postrádám. Nepřirozené a přehrávané chování zúčastněných, místo zápletek slýcháte hlavně napadání. Korunu tomu nasadí soudkyně, která uděluje pořádkové pokuty jako na běžícím pásu. Ovšem naprosto netransparentním způsobem. Patrně má někde na lístečcích cifry s částkami které losuje, poněvadž dá jednou vysokou pokutu za škodolibý úsměv a podruhé přejde zvyšování hlasu a ostré slovní útoky bez povšimnutí. Sečteno a podtrženo - jediné co mě přimělo to nepřepnout bylo očekávání konečného verdiktu a rozuzlení. ()

Reklama

Reklama