Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Pěkný pohodový seriál, žádná divočina, Matthew je pořád stejný, ty obličeje a tanečky, úplný Chandler, vzhledem k tomu že už je čtyřicátník tak to získalo takový řekněme nový rozměr. Nicméně vše se točí kolem něho, ostatní jsou jen takový komparz, takže je tak jako na to sám (i když v jedné epizodě byla i Monika - C. Cox). A když to srovnám s Friends tak je tam těch vtípků méně a nejsou tak dobré. Ale škoda že těch dílů není víc, díval bych se dál. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry zde předvádí vlastně to stejný, proč jsem si ho zamiloval v Přátelích před x lety. Humor je neustále na stejný brdo, jako tomu bylo v již zmíněném seriálu, grimasy se logicky také nezměnily, jen dostaly navíc 18 let vrásek a životního moudra, takže je naprosto pochopitelné, že to ne úplně každému je po chuti a doporučuju nezapínat, pokud Vás Chandler až tak nebavil. Go On není nic víc než Perryho One Man Show. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní téma pro sitcom. Seriál je každopádně dobře obsazený a i herecké výkony jsou dobré, některé postavy ale lezou na nervy. Vzhledem k neobvyklé tématice a prostředí jsou často neobvyklé i zápletky dílů. Na konci první řady jsem čekal nějaký větší cliffhanger, skončilo to tak nějak neurčitě, možná proto, že nevěděli, jestli budou prodlouženi, ale i tak se do toho mohli opřít více. Celkově bych Go On zařadil mezi ty "celou dobu usmívající se" než "jednou za čas hláška", ale problém je v tom, že to usmívání není celou dobu, a proto jen tři hvězdičky, i když jsou to spíš lepší tři. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Matthew Perry je frajer, co s přehledem utáhne vlastní sitcom. A když mu k tomu sekunduje vtipná partička praštěných looserů ze skupinové terapie je o zábavu postaráno. Pozornost na sebe samozřejmě strhává ten divný vousáč - pan K (Brett Gelman) - „Vtipný lidi má každý rád. Jsem jak Robin Williams. Nebo Mitt Romney. Proč vlastně zrušili jeho show? Ten chlap byl asi rok na všech kanálech a teď nic.“ Jedna z mála současných komediálních sérií, která mě chytla a drží. U druhé sezóny na viděnou. ()

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se koukla jen proto, že tam hraje Matthew Perry. Zatím jsem viděla první dva díly, ale moc dobrý pocit z toho nemám už i hledání mi dalo trochu zabrat, na oficiálních stránkách NBC zakázali aby se na to koukali Češi.. ale to odbočuju. Pilot byl opravdu slabý a moc mě nebavil, celý děj mi přišel zamotaný a to jsem si potom musela dohledávat o co tam vlastně šlo, možná je to tím že jsem v tu chvíli moc nevnímala a byla dutá v angličtině :). Za celý díl jsem se párkrát pousmála tím to končí. Ve druhém díle, co se týče vtipů to bylo lepší víckrát jsem se zasmála, ale stále jsem to měla celé zamotané. Trochu mě to zklamalo, ale ještě vidím naději v dalších dílech. Je mi jasný že za to herci nemůžou. Zatím dávám 3* pokud se mi seriál víc zalíbí nebo naopak ,přehodnotím ;) ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama