Reklama

Reklama

Go On

(seriál)
Trailer
USA, (2012–2013), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Scott Silveri

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Matthew Perry, Laura Benanti, Julie White, Suzy Nakamura, Brett Gelman, John Cho, Sarah Baker, Tonita Castro, Tyler James Williams, Bill Cobbs, Allison Miller (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nevychovaný, ale okouzlující sportovní hlasatel se snaží překonat životní ztrátu a najde útěchu u členů skupinové terapie, kam musí docházet. (prokda)

Videa (2)

Trailer

Recenze (87)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po 4. episodě zatím 3*, ale vidím to tak, že by se mohlo i zvyšovat. Matthew Perry už nám zestárnul, ale stále dokazuje, že je králem seriálového humoru jako ve Friends. Ostatní herci a postavy už jsou vcelku vykreslené, ale až na Anne (hraje Julie White) a Owena (hraje T.J.Williams) mě nikdo moc nezaujal, ani jejich vedoucí sezení. Vcelku zajímavá postava ale bude i Carrie (hraje Allison Miller) - Ryanova sekretářka, avšak zatím nedostala moc prostoru. Takže sleduju dál a uvidí se. 7.3.2013: Za námi je 18. díl a stále mě to baví a dokonce více než na začátku, proto zvyšuju na 4*. 27. 3. 2013 - 20. díl: Zmínka o Suits!! :). ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání poslední epizody a po zjištění, že druhá série již nebude jsem si posteskl. Opět. Úplně stejně, jako posledně, když jsem se dozvěděl, že předchozí Perryho seriál, Mr. Sunshine, byl také zrušen. Osobně se mi tenhle mírný, uhlazený a vůbec ne trapný Perryho humor líbí. Jako by se člověk cítil po sledování těchto seriálů lépe. Zase jedno podle mě ne oprávněné zrušení. Ale znáte to, jde jen o peníze :( ()

Reklama

RoseJo 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem se koukla jen proto, že tam hraje Matthew Perry. Zatím jsem viděla první dva díly, ale moc dobrý pocit z toho nemám už i hledání mi dalo trochu zabrat, na oficiálních stránkách NBC zakázali aby se na to koukali Češi.. ale to odbočuju. Pilot byl opravdu slabý a moc mě nebavil, celý děj mi přišel zamotaný a to jsem si potom musela dohledávat o co tam vlastně šlo, možná je to tím že jsem v tu chvíli moc nevnímala a byla dutá v angličtině :). Za celý díl jsem se párkrát pousmála tím to končí. Ve druhém díle, co se týče vtipů to bylo lepší víckrát jsem se zasmála, ale stále jsem to měla celé zamotané. Trochu mě to zklamalo, ale ještě vidím naději v dalších dílech. Je mi jasný že za to herci nemůžou. Zatím dávám 3* pokud se mi seriál víc zalíbí nebo naopak ,přehodnotím ;) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Na nový seriál Matthewa Perryho jsem byl hodně zvědav, hlavně proto, že jeho postava Chandlera byla v Přátelích má nejoblíbenější. Další srovnání se nabízí s loňským seriálem Anger Management. A i když mám rád Charlieho Sheena, tak tenhle kroužek mám mnohem radši. A to nejen kvůli hlavnímu hrdinovi, lehce arogantnímu komentátorovi Ryanu Kingovi. Upřímně celý kroužek včetně vedoucí má svoje kouzlo, ať už jde o bláznivou feministku Anne, kočičí ženu Soniu, španělsky mluvící Faustu nebo děsivě divného pana K. Potěšila mě i dvojice spolupracovníku Ryana, nejen jeho kámoš a šéf Steven (John Choo), ale i asistentka Carrie. Seriál je nenáročnou oddychovkou, kterou si musíte oblíbit, protože dokáže vyvolat ten správně příjemný pocit. Doufám že dostane další sérii, protože my si s přítelkyni vždycky rádi pustíme nový díl "Chandlera". BTW: Díl s Courteney Cox byl boží. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Když hlavní část komiky už prvního dílu sitcomu je založená na dělání si srandy z toho že hrdinovi umřela žena, a on se musí stýkat s podobně tragicky postihnutými lidmi aby se úplně nezhroutil, tak víte, že jste narazili na něco výjimečného. V tomto případě výjimečný sitcom který si v humoru nebere skrupule i přesto, že stále zůstává pohodově lidský. A občas jde v nezastavitelném a nerdovském vršení gagů tak daleko, že až připomíná arcigeniální Community. A protože je to tak dobré a našlapané, tak to samozřejmě zrušili po první sezoně. 8/10 ()

Galerie (213)

Zajímavosti (2)

  • Jméno hlavní postavy Ryan (Matthew Perry) pochází z gaelsko-irského slova znamenající král, což je zároveň i Ryanovo příjmení King, tedy král. (filmsim)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama