Reklama

Reklama

Deception

(seriál)
  • USA Infamous (neoficiální název)
všechny plakáty
Trailer
Mysteriózní / Krimi / Drama
USA, 2013, 11x43 min

Hrají:

Meagan Good, Tate Donovan, Katherine LaNasa, Laz Alonso, Wes Brown, Marin Hinkle, Michael Drayer, Ella Rae Peck, Victor Garber, Claire Byrne (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Po nalezení mrtvého těla Vivian Bowerové v motelovém pokoji je detektivka Joanna Locasto (Meagan Good) tajně nasazena do rodiny Bowerových, aby vyšetřila smrt této notoricky známé dědičky, a zároveň své bývalé nejlepší přítelkyně. (cardinals)

Videa (5)

Trailer

Recenze (6)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Překvapivě nenudný a rozhodně ne nezajímavý detektivní thriller s jednou z největších seriálových šťabajzen současnosti. Jednu sezónu bych tomu po čtyřiceti minutách klidně přiklepl, až další týdny ale napoví. Samurai Apocalypse, biatch! UPDATE: týdny napověděly, a je to útrpná hloupoučká nuda. ()

phoebe.h2 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl velice slabý, děj nedokázal udržet divákovu pozornost na delší dobu, dost hluchých míst, herecké obsazení taky za moc nestojí. Největší problém mám s Joannou. Tu drsnou policistku s citlivou stránkou jí prostě nežerete. V nějaké jiné roli by se její představitelce možná dařilo, ale tahle role pro ní není. Ale není to jen její vina. Za většinu z toho může scénář, který nemá, co nabídnout. Velmi ploše napsané postavy, které nemáte šanci si oblíbit. Dám tomu ještě pár dílu, jestli náhodou nedojde k nějakému zázračnému zlepšení, ale moc tomu nevěřím. Pokud jste se k Deception ještě nedostali, tak to ani nedělejte. Existuje mnoho lepších průměrných seriálů na vyplnění volného času. ()

Reklama

djtoko 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina a kopie o třídu vyššího a úspěšnějšího Revenge. Stejně když čekáte Coca Colu, ale dostanete jen levnou, neznačkovou napodobeninu ze supermarketu. Další řady se tento seriál na 100% nedočká! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Nuda. Tipujem to na žuvačku a dlhočizné scény ako "pozerajte sa všetci ako to myslím vážne / ako trpím / ako som prekvapená". Nesledujem ďalej. ()

Galerie (329)

Zajímavosti (1)

  • V 5. epizodě se jedna z hlavní postav dostane na internetovou stránku Gossips a v 7. epizodě je zmíněna Blake Lively. Jedná se o narážky na seriál Gossip Girl (od r. 2007), kde si menší roli hrála Ella Rae Peck. (Thery)

Reklama

Reklama