Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak jasně, že tam u vás to máte v piči :) Ale nevím co by se muselo dít aby filmy jako tento šly na net. Moje nasranost maximální. Neříkej, že ses na tohle netěšil a dokud nebude kino nebude žádnej net.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Podla mna bude zazrak ak tento rok pôjde do kin nejaky blockbuster. No uvidime.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

titto

titto (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nolan je jeden z producentu, takze ma vetsi slovo nez "jen reziser", a navic i jako reziser je dost respektovanej na to, aby si mohl dovolit se urazit a s pristim filmem jit k jinymu studiu a tam ho privitaji s otevrenou naruci. Na druhou stranu, pokud mu Tenet propadne, tak uz si takhle nebude moct vyskakovat, takze je to nakonec i v jeho zajmu :-)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

titto

Taky nevím co se tím snaží dokázat. Nevěřím, že by se studio bálo to odložit o dýl kvůli Nolanovi. Ať je respektovanej jak chce, tak pořád on ten film pouze natočil, ale nezaplatil, takže asi tak.

na příspěvěk reagoval titto

titto

titto (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jsou to sasci. Ted jsem se koukal na grafy. V USA uz jim sice zacal klesat denni pocet umrti, ale pocty nakazenych jsou uz 2 mesice vicemene stejne a pred 10 dny to zacalo jeste narustat. To bude jeste kolik tydnu nez to zacne klesat, a kolik dalsich tydnu nez to klesne natolik, aby jim dovolili otevirat kina, cilize na nekolik mesicu. Podle me ani ten Bond to nema vubec jisty, ten listopad.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

titto

titto (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jdi do prdele, Mulan je pro mě vedle Bonda a Tenetu třetí film, který chci letos rozhodně vidět na plátně :-) tohle velkolepé čínské šavlování (byť v americké produkci) se v našich kinech objeví jednou za 1000 let a ty bys to hned posílal na disky. Úspěch toho filmu v Číně mě docela zajímá, na jednu stranu z něj úplně křičí, jak je zaměřený na čínské publikum, na druhou stranu těžko říct, jak publikum tohle podbízení ocení. Jedna věc je, že tam milují Avengers nebo Rychle a zběsile, což jsou ryze západní značky, druhá věc je, když jim Hollywood bude nabízet jejich vlastní kulturu v západním balení. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

MartinS96

Mulan mi upřímě nevadí... Klidně i kdyby šla nakonec rovnou na nosiče. Tohle b od nich špatný krok. Uplně špatné fantasy....v Japonsku a v číně to uplně rozsekaj. 8)

na příspěvěk reagoval MartinS96, titto

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Potvrdilo by to mojí teorii o propojení jednotlivých filmů, stejně jako u původních pěti s connerym plus ohmss.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Bola by sranda keby Lea umre a skončí to nakoniec tak že Bond odíde do teplých krajín s De armas ale asi by som umrel od závisti keby sa to naozaj stane 😁

na příspěvěk reagoval Bluntman

Kaufman

Kaufman (hodnocení, recenze)

vito_corle

"Být na Jamajce je pro mě z mnoha důvodů vzrušující. Vždyť Fleming právě tady tvořil a psal. Vždy tu existovalo nějaké pouto, rodinné pouto. Nějaký způsobem vždy skončil tady. Současně se zde natáčela nejedna bondovka. Máme velké štěstí, že jsme dostali šanci být na tak krásném místě. Slunečno, kouzelná pláž. Jsem šťastný, ani nevíte jak." 

 

výborné

na příspěvěk reagoval vito_corle

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak pravda vypadl mi Clooney, ale ten byl naštěstí jenom v jednom filmu :) za mě osobně Kilmer mi nevadil, Bale je ok i když ho mám radši jako Johna Connora a nejlepší je samozřejmě Keaton :) Affleck je dobrej na role týpka ve stylu : mouchy sežerte si mě, něco jako hrál ve zmizelé, ale sorry akční hrdina to fakt není.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Blade našel nového režiséra

Blade našel nového režiséra

22.11.2022

Po pečlivém zvažování a hledání vhodných kandidátů na režii nového Bladea nakonec šéf studia Marvel Kevin Feige přece jen našel. Po odchodu Bassama Tariqa (Mogul Mauglí) a odkladu produkce tak práci… (více)

Reklama

Reklama