Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

epicek 

všechny recenze uživatele

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není tak bombastické jako jednička. Přišlo mi, že tohle pokračování má špatný příběh, děj, který se točil okolo Mavis a Johnnyho syna se mi moc nelíbil. Lepší bylo, když byli jenom oni dva. Už zde není ani tak výrazný soundtrack. I tak to ale dokáže zabavit, hlavně druhá polovina filmu byla celkem akční, což mi sedlo. Nevím jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, asi to prubnu na čtyři. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Přehršel vtipných prvků a komediálních hlášek se opět dostavil, avšak oproti prvému jednání se nám dvojka spíše blíží k šedivému průměru. Nevím, jestli straší ve věži jen mně, ale nepochopil jsem, proč se mentalitou a muskulaturou patnáctiletý zrzek dere do sňatku s upířící a současně s ní téměř okamžitě počne upířátko, jež bude na léto jezdit k babče do San Diega. Nejlépe zrežírovanou postavou je samozřejmě Drákula, jeho sladká rakvička pokulhává a místy šeredně nudí žvatláním. 78% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se nese ve stejném duchu jako jeho předchůdce, avšak je zde až moc product plecementu, který mě osobně docela dost vadil. Příběh je opět takový nemastný a neslaný, nicméně ve světle povedených gagů, který celý film provází, to není zas až tak velké mínus. „Baby proofing a guillotine? So you cut your finger off. It's part of the fun.“ ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono sa vlastne len zmenila štrukturalizácia príbehu, ale jeho parametre nie. Sandlerove korene síce trčia viac, ako minule, ale nieje to nič čo by malo škodiť ( hlavne malému osadenstvu divákov ). Na každom rohu číha nejaké to gagmanské prekvapenie a ja som mnohokrát uvažoval o maxim hodnotení ( tak ako pri prvom dieli ). Má sa človek tešiť na trojku? Ak to dopadne ako časti ostatné, tak potom Bleh Bleh Bleh! ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Na začátku a na konci filmu hraje „I'm In Love With a Monster“ od Fifth Harmony. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama