Reklama

Reklama

Tyran

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2016), 25 h 42 min (Minutáž: 40–61 min)

Tvůrci:

Gideon Raff

Hrají:

Adam Rayner, Jennifer Finnigan, Ashraf Barhom, Moran Atias, Noah Silver, Alice Krige, Sibylla Deen, Anne Winters, Fares Fares, Mehdi Dehbi, Justin Kirk (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Barry Al-Fayeed, který už dvacet let žije a provozuje lékařskou praxi v Kalifornii, se u příležitosti svatby svého synovce vrací s celou rodinou do rodné blízkovýchodní země, odkud v 16 letech utekl před svým tyranským otcem... (TV Prima)

Recenze uživatele Idahou k tomuto seriálu (1)

Tyran (2014) 

Tak je to uděláno zajímavě, ne že ne, nicméně během chvilky je jasné, že jde čistě o konzumní seriál. Možná se to ještě vybarví, ale není to o blízkém východě, ale o tom, jak by vypadala amerika s diktátorem na blízkém východě. Jasný, dá se pochopit, že třeba byty a domy (tvůrci amerických seriálů očividně nedokáží pochopit, že jednotlivé bydlení se na světě neliší jen počtem koberců) a jsou na takové úrovni jelikož (citace) "máme o 18% větší HDP než jakýkoliv jiný arabský stát", ale proč je tam tolik bělochů? Amerika ve své nekonečné víře ve svobodu a toleranci k sotatním národům a rasám totiž i jako kompars najmula bělochy, aby předstírali araby... Ignorace východních zvyků v oblékání je taky docela očividná, jo jasný, ženský na "rozlučce" maj barevné poloprůhledné šaty, ale tím to hasne. Navíc dále bude očividně následovat ukázka jak je diktatura prohnilá, špatná a spojená s tyranií, zatímco americký model je jediný správný. Pokud si to v dalších dílech přestane hrát a skutečně se to obuje do daného prostčedí, mohlo by to být zajímavé. Jinak to bude jen další americká blbárna ()

Reklama

Reklama