Reklama

Reklama

Mega Shark vs. Mecha Shark

  • USA Mega Shark vs. Mecha Shark
Trailer

Remorkér táhnoucí za sebou obrovskou ledovou kru vplul do přístavu v egyptské Alexandrii, ale kra se náhle rozlomí a ze spánku probudí děsivou kreaturu. Megažralok se okamžitě pustí do práce a začne tyranizovat plavidla v širokém okolí. Některé země kvůli němu uzavřou své přístavy a zakáží rybolov, což negativně ovlivní světovou ekonomiku. Spojené národy jednají o vyvinutí zbraně, schopné žraloka zničit. Je zkonstruován prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka, kterou spustí na vodu v Pearl Harbor. Megažralok je lokalizován a po neúspěšných soubojích dojde až na pobřeží Sydney k poslední bitvě, která rozhodne nejen o osudu města, ale i celého lidstva, protože žraločí ponorky jsou posledními prostředky, které mohou  Megažraloka zastavit. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozvášněný monstržralok by si jednou za uherský rok taky rád zadováděl, a tak hupky dupky valí k protinožcům. Laskaví lidé mu sestrojí mechanickou hračku, aby se cestou zabavil, protože jinak z nudy rozbíjí, na co přijde. Tento film doporučuje jedenáct z deseti lékařů. Má klinicky ověřené sedativní účinky – sedněte si k němu, a budete spinkat jako budulínci. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si myslel, že větší ptákovinu už nemohu vidět, ale někteří režiséři překvapí a natočí něco tak stupidního, že to překoná všechny dosavadní ptákoviny. Mega žralok, byť sebevětší, zde měl mít cca 60 m, a potopí jednu z nejmodernějších letadlových lodí, která měří na délku cca 350 m a má výtlak kolem 80 000 tůn. To si den primitivní režisér neuměl vymyslet něco přijatelnějšího. Tomu přece nemůže uvěřit ani ten největší ubožák s IQ šimpanza. Další komentář je již zbytečný. I hodnocení odpad je zde vyznamenáním. ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se opravdu nedalo, snad na pětkrát než jsem to dokoukal a to jsem to i občas postrčil. Něco tak blbýho se jen tak nevidí, to nemá hlavu ani patu. Herecký výkony jsou tak zoufalý až to bolí. A děj ten byl snad výtvorem malého děcka. Robotický žralok co jede na pásech po Sydney a ničí a masakruje (nějak mě to přípomínalo našeho Golema ) doufám, že tohle už byl konec podobných hovadin o žralocích. Teď by mohli pro změnu zkusit pavouky, ty vypadají aspoň děsivě. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel první dva díly mám celkem rád. Jsou ulítlé a pitomé, ale bohužel tahle trojka se už moc nevyvedla, zatímco první dva díly si zatím udržují rozestup ale tohle je prostě jen míchanina která nemá hlavu ani patu. Mecha žralok kterej má pomoc lidem spíše udělá větší bordel než Mega shark, a celkově se ve filmu zas tak moc žraloci nevyskytujou. Škoda. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco u podobných projektů mega, tak je to zaručeně průšvih. Odstavte mozek, začínáme. Žraloci lákají. Už desítky let. Baví nás, tipujeme, zda tu prsatou slečnu překousne nebo se jí pouze otře o konečky prstů. Neexistující scénář se tentokrát snaží pomocí nezajímavých postav vyprávět cosi o děsivém žralokovi, kterému se postaví prototyp obrovské ponorky ve tvaru žraloka. Megabitva je na spadnutí. Prošlá digitální nuda v prášku přichází... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Hneď na začiatku, pri úvodných titulkoch, je letecký pohľad na Alexandriu v Egypte. V skutočnosti je to však San Francisco. Medzi budovami si je možné všimnúť štadión AT&T Park a mrakodrap Transamerická pyramída. (beso74)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Austrálii, všetky autá jazdia po zlej strane. V Austrálii sa totiž jazdí vľavo. (beso74)

Reklama

Reklama