Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (586)

vteco 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný romantický film s nádechem magie a sympatickou Blake Lively. Zajímavý nápad, který se v počátku, díky výbornému vypravěči představí, dostává postupně větší a větší spád. Ovšem až po příchodu Harrisona Forda, jenž si zde střihl roli ušitou přesně na tělo, přichází ta pravá zápletka a strhující drama. Celkově zde není moc co vytknout, ale kromě poslední třetiny snímku, není ani moc co zapamatovatelného vypíchnout. /75%/ (Kino - Prom.) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na to. Trailer ma upútal a dúfal som, že so sympatickou B. Lively, prejdeme pár dôležitých historických udalostí minulého storočia. Film začal podľa očakávaní, ale po pol hodine mi začínalo niečo vadiť a film akoby prešľapoval na mieste, bez nejakých emócií a o zásahu do srdca ani nehovorím. Zmena nastala až po osudovom stretnutí s postavou, ktorú hral H. Ford. Až z jeho príchodom začal film vyžarovať emócie, ale inak klasické spracovanie, bez prekvapení a zvratov v príbehu. Záver s prvým sivým vlasom, alebo prvou vráskou sa dá tiež predpovedať dávno pred skončením filmu. Celkovo pekná love story, ženské publikum sklamané nebude, ale ja mierne sklamanie musím priznať. Čakal som podobný prelet udalosťami ako vo filme Forest Gump alebo Príbeh Benjamina Buttona, ale tvorcovia to trestuhodne nevyužili. Stačilo pridať pár minút, popracovať na jej utrápenom živote v rôznych obdobiach 40, 50, 60-tych rokov a mohlo to byť super. Takto "len" slabé štyri hviezdy. 70%. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zajímavě nakousnutá témata a celkový feeling filmu, ale nemůžu si pomoct - tvůrci se zkrátka nechali unést postavou Adaline a udělali z ní něco jako bohyni. Je sexy, krásná, chytrá, laskavá a bůhvíco ještě. Kromě toho, že se vyhýbá závazkům, u ní vlastně nenajdete vadu, nevidíte bolest a únavu, která by se správně měla vázat s tak dlouhým životem. Adaline se nikdy nezastaví a sentimentálně nevypráví o tom, jak to bylo dřív - což je něco, co staří lidé dělají. Možná přestala stárnout fyzicky, ale psychicky by stárla určitě. Film nás tak připravuje o hloubku, kterou by mohl být - mohl být o tom, jak Adaline znovu nalézá důvod dál žít. Osobně jsem nevěřila romanci mezi Adaline a Ellisem - pokud je Adaline opravdu tak skvělá, Ellis by toho musel předvést mnohem víc, aby ji získal. Byl taky velký potenciál říct něco o životě, ale tvůrci se matlají v té levné romanci a melodramatu, takže nakonec film působí izolovaně a male. 60 % ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemná a netradiční romantika, která je možná až příliš pohádkově pojatá a motiv času není tak výrazný, jak se Blake Lively snaží předstírat, ale jako fanda romantiky to filmu nevyčítám (a dokonce jdu tak daleko, že budu Blake věřit, její stesk po vráskách, šedých vlasech a stárnutí). to mě spíš trochu mrzí lehce přepísklý princ, napsaný až moc sluníčkově a podle mustru klasické červené knihovny z počátku minulého století. A také nedostatek odvahy k zajímavějšímu závěru, jenž by vše dotáhl k dokonalosti. Jinak ovšem šlo, s výraznou pomocí Harrisona Forda, o příjemně strávené dvě hodinky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Působivá a výborně natočená romance o ženě, která ve 30 letech přestala stárnout. První třetina je prakticky dokonalá, když hrdinka vypráví svůj příběh, velká škoda, že se děj výrazně zpomalí ve chvíli, kdy potká dokonalého muže, kterému se však vyhýbá kvůli svému tajemství, které nakonec vyjde najevo při návštěvě jeho otce (po dlouho době znamenitý Harrison Ford). Přesto film potěší a je to ideální romance, kde si dívky zapláčou a muži bez problému přežijí. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Na návštěvě u Ellisových rodičů hrají deskovou hru. Poté, později večer, Elis (Michiel Huisman) s někým telefonuje a přijde k němu Jenny (Blake Lively). Zezadu ho obejme a vezme mu skleničku s pitím. Pak s ní odejde, ale v následném záběru má Elis skleničku opět vedle sebe na stole. (JessiBrikker)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama