Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 1
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než jsem čekal. Better Call Saul není jen čekání na to, jestli se v záběru mihne Jessie nebo Walt. Je to zajímavý a vtahující samo o sobě. Stejně jako u BB skvělá režie, super POV záběry, práce s muzikou a hlavně už od atmosferickýho černobílýho úvodu první epizody je z toho na míle daleko cítit gilliganovská komplexnost a promyšlenost. Důležitý je, že Saul není jen komickou figurkou jako v BB. Je plnohodnotnou a propracovanou postavou. A Mike? Ten je snad ještě lepší. Když člověk najednou pozná jeho minulost (6. epizoda je dokonalá), zjistí proč v BB dělá všechny ty věci a ví, jak to s ním nakonec dopadne, je to prostě srdceryvný. Do budoucna čekám velký věci. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spin-offy u mě většinou nebudí úplně důvěru, nicméně tady jsem se nechal "ukecat" vesměs velmi pozitivními recenzemi a nelituju. První série Saula má svoje nesporné kvality, zejména herecky je to přesné a Bob Odenkirk utáhne sám jakoukoli scénu. Není tu tolik akce, ale vůbec to nevadí, postavy jsou dostatečně zajímavé a nejednorozměrné, tuhle kvalitu už tvůrci ukázali u Breaking Bad. Jsem zvědav na další sérii, kam se to vyvine. (Netflix 4k, orig.) ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

'pokracovani' Breaking Bad zacina pozvolna a spis nez na nejakou prvoplanovou akci spoleha na gradualni budovani postav, coz muze pusobit leckdy nudne, ale je pro serial v dlouhodobem meritku dulezite (samozrejme za predpokladu, ze to lidi neunudi a serial propadne - coz se nestalo). Slippin' Jimmy (budouci Saul Goodman) dostava lidskou tvar, stejne jako dalsi veledulezita postava BB - Mike Ehrmantraut, a jelikoz divaci BB znaji vyusteni pribehu techto postav, pusobi to znepokojive melancholicky. Co zaslouzi velke plus je casting novych postav - vsechny nove postavy jsou zahrany sympatickyma lidma a nevstavali mi z nich vlasy hruzou jako se tomu delo pri sledovani predstavitelek Skyler nebo Marie. ()

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Po dvoch rokoch dopozerané. Ja neverím. Porovnaniu s pôvodným seriálom sa posnažím vyhnúť, ale uznať samozrejme musím, že to začalo o dosť slabšie. Tam kde BrBa začalo nekompromisne a zvyšovalo laťku každou sériou, tam BCS začína skôr pozvoľne, predstavuje minulosť Saula skôr len po povrchu, ale nič zásadné sa tu vlastne neudeje. Tri hviezdy skôr subjektívne, nemôžem ale povedať, že som si sériu neužil. Objektívne je to aj tak kvalitná vec s kreatívnymi dialógmi a špecifickou štylistikou obrazu, presne tak, ako som si to zamiloval minule. Len to ani zďaleka zatiaľ nerezonuje tak, ako pravdepodobne bude ďalej. Zatiaľ skôr priemer. | Hodnotenie: 6/10 | ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak žil Saul Goodman před události seriálu Breaking Bad? Myslím, že spin-off Better Call Saul je důstojný navázání na nejlepší seriál ever - Breaking Bad! Rukopis Vince Gilligana jde cítit, a proto se Better Call Saul může pyšnit kvalitním scénářem. Bob Odenkirk dokazuje, že dokáže utáhnout vlastní seriál, a jeho postava je jedna z mála ze seriálu Breaking Bad, která si zaslouží vlastní show. Takže, jestli máte rádi Breaking Bad, určitě nebudete zklamáni tímto dílem. Já jsem spoko. :) ()

Galerie (286)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci epizody hraje píseň „Find Out What's Happening“ od Bobbyho Barea. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama