Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná show Hlas se vrací! Ty nejlepší zpěváky bude vybírat nová sestava koučů. Do křesel, která se otočí jen za opravdu výjimečnými hlasy, znovu usedne rocker Pepa Vojtek, hitmaker Michal David, ale také přední slovenský rapper a hip-hopper Majk Spirit a na dvojkřesle s jedním jediným tlačítkem usednou Marta Jandová a Dara Rolins. Těšte se na neskutečně dobré výkony! Jděte s námi po Hlase! Moderují Leoš Mareš a Tina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, jak už tady někdo psal, pořady tohoto typu jsou k zblití. Nejen kvůli porotě, která mele už asi 10 ročníků to samý a všichni jsou chytrý jak motyka v záhonu. Taky kvůli těm chudákům, co si myslej že jim to změní život. Spoustě z nich ano, bohužel v negativním smyslu - jen se ztrapní v televizi. Celkem je mi jich líto, že mají potřebu tohle dělat a lézt do takové "soutěže". Ale daleko víc je mi líto těch lidí, co posílají SMSky v bláhovém domnění, že něco změní a o něčem rozhodují. Výsledky jsou předem dány a jde jen o to vytáhnout z lidí co nejvíc peněz za SMSky. A tahle sračka si vlastně ani nezaslouží tak dlouhej komentář. Takže palec dolů, kam až to jde. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Radikální změny oproti první řadě! Za R.I.P.muse byl nasazen Dušička, sice stejně neznámý a nezajímavý muzikus, ale o poznání menší dement, ku stárnoucí Zvoněnce štěstí přisedla taktéž jetá, ultradrsná dcera národního Olympionika, které se na gynekologické prohlídce stala vítaná nehoda, pročež byli všichni die Happy chlapci konečně zapomenuti a.... co jsem to chtěl? Jo, pan Vajíčko nasadil brýle o sklech velikosti odrazek z liazky. No nový nátěr, jak má být, nečum na to, národe. Zkusím to zformulovat jinak - nečum na to, národe! Pravda, někteří účinkující zoufalci dokázali spojit obstojný hlas s trefným názviskem, jako slovensko-kanadský murár Lobo-Lebo. Povrchní soucit v nás dokonce dopomůže k tomu, nalézti si favoritů, především v oné sympatické dvojce, která je ušetřena pohledů na obskurní porotu a jež, kdyby dorazila k nám do kostela na nedělní popěvky, by i mne patrně přinutila nazout azbestové botky a překročit jeho práh. Přesto se stále dá vysledovat jistý kult mládí (jako protipól okoralé soudní stolici) a čekat, až se mezi všemi gaga a perry songy objeví cosi vkusného, či až se Marešovi omylem zadaří prohnat rypákem i nechtěný vtip, je ubíjející. Raději budu i nadále sledovat živý přenos ze statické kamery v Kramatorsku, neboť tam to jde alespoň na dřeň a babča, co bydlí v oproti nahrávadlu stojícím paneláku, se předevčírem podezřele převlékla do zelené, povyrostla, koště zaměnila s protáhlým předmětem s poněkud užším průměrem a zpoza záclon vykukuje o dost výhrůžněji. ()

Reklama

jardoch odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde samozřejmě o ty zoufalce co tam zpívají a nechají se krmit raperem sprajtem jeho oduševnělýma kecama o tom, jak jsou skvělý a bla bla bla, i když přeci nevyhrajou budou mít dveře šoubyznysu otevřené a rozhodně se z nich všichni stoprocentně poserou.Nejde ani o masku darlu a její přitakávačku co jsou uplně štěstím bez sebe, když někdo umí alespoň trochu zpívat a můžou si z toho ukejvat hlavy zatížené tunou makeupu a botoxu.Jde hlavně o to, donutit stádo dívat se na haldu nechutných reklam na kdejaký humus.Co ale dokáže udržet pozornost i průměrně inteligentního šimpanze?Celkový vyhajpovaný koncept a pezentace pořadu jako takového, kdy i z obtloustlého tupouna co umí trošku rozjet karaoke udělá porota naprosto dokonalou osobu, nešetří se chválou a vybotoxované ksichty se div neroztrhnou nadšením.Vše nakonec zhodnotí pan raper a publikum v sále bouří nadšením.Kde je ta hranice udržitelnosti?Kolik řad ještě musí přijít? Jak moc pitoreskní divadlo se z toho stane? Hlavně udržet šimpanzovu pozornost za každou nechutnou cenu. ()

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Taká istá katastrofa ako predošlý ročník a každý jeden ročník takýchto relácií. Pepa Vojtek je ako-tak v pohode, Mareš a Dara musia byť všade a BEŽTE UŽ S TÝM DAVIDOM DO PRDELE! Ten chlap sa má doma pomaly pripravovať na dôchodok, nie ešte otravovať vzduch a snažiť sa zo svojej dávno zašlej slávy ešte niečo vyťažiť. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Marta Jandová ako prebytočná a Jozef Vojtek ako nezaujímavý ( nehodiaci sa) porotcovia, niekoľko fajn interpretov a show ktorej mnohé chýba, a preto len ťažko výraznejšie zaujme. Aspoň, že Majk Spirit z času na čas pobavil, Dara potvrdila že má výborný sluch a David, že v hudobnom priemysle to umí..... ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama