Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná show Hlas se vrací! Ty nejlepší zpěváky bude vybírat nová sestava koučů. Do křesel, která se otočí jen za opravdu výjimečnými hlasy, znovu usedne rocker Pepa Vojtek, hitmaker Michal David, ale také přední slovenský rapper a hip-hopper Majk Spirit a na dvojkřesle s jedním jediným tlačítkem usednou Marta Jandová a Dara Rolins. Těšte se na neskutečně dobré výkony! Jděte s námi po Hlase! Moderují Leoš Mareš a Tina. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti té trapnosti na Primě, kde hledají tak leda talenty do hvězdné pěchoty, je Hlas jako nebe a dudy. Co díl, to zajímavý zpěvák nebo zajímavé vystoupení. Porota OK: Na trapnoDavida si zvyknete, Pepa je pohodář, duo DARTA taky ujde, až na tu umělotinu Daru a nováček Majk Spirit příjemně překvapuje. Navíc Leoš taky šel celkem do sebe a každý díl obdivuji jeho cool vohozy. Tady není o čem, tohle je alespoň koukatelné. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle je hlad...po talentech! Jenže mám pocit, že všechny pěvecké talenty nelze hned najít nebo objevit během jedné talentové show, ve které je v porotě Michal David, Pepa Vojtek, Jandová, Rolincová a Majk Spirit, i když oni sami o sobě určitý talent mají. Kritéria pro postup v soutěži jsou nastavená tak, jak potřebuje komerční televize pro svoje zviditelnění. Nemám jí to tak úplně za zlé, protože nějak musí existovat, ale celé to neustálé vymlouvání zády otočené poroty k účastníkům, že vybírá soutěžící jen na základě hlasových dispozicí, velmi rychle bere za své. Hned, jak se otočí, aby viděli ten "zázrak" pro který stiskli tlačítko postupu, tak hned jde do popředí vizuální stránka a určitý kalkul, co by mohlo v soutěži na diváka zabírat nebo fungovat. Není toho mnoho, co by stálo za upoutání jeho pozornosti. Výběrová kola příliš adrenalinový náboj pro diváka, na rozdíl od bohatě honorované poroty neskýtají, a to prokousávání castingovými koly si každý může absolvovat, pokud má výdrž a nervy poslouchat kamarádskou chválu porotců jeden na druhého, jejich rivalitu a jakoby vtipné zápolení, kdo uzme potencionální talent do svého týmu. Mně je kolikrát trapně, jak u toho ze sebe dělají voly a kravky. Kdo chce, zlato v hrdle si najde, ale co bylo k vidění v ročníku 2012, se jen s minimální obměnou přeneslo do ročníku 2014. Mezi "inovace" patří nová tvář v porotě Majk Spirit, poprsí Dariny Rolincové, jež od minule nabralo "bigger size" ,a také fakt, že se vysílací čas přestěhoval na středeční večery (dočasně). Moderátorská dvojice opět poměrně ošuntělá a beze změny - Mareš +Tina a vrcholem je Jandová v "lesbickém" spojení s Rolincovou v jedné loži(!), což je nápad za všechny drobné tvůrců soutěže. To si myslím není dobrá vizitka pro pořad, který má okupovat a fungovat na obrazovkách delší dobu a vytřískat maximum ze své sledovanosti. Aby tenhle hlas neodešel, než se vůbec stačil rozezpívat. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

phoenixer odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych měl děti, je jasný jak bych je trestal. Tohle totiž sledovat je opravdu velkej trest. Hlavně když všichni porotci kývaj hlavou jak při epileptickým záchvatu, rádoby stylově bouchnou do toho červenýho čudlu a radujou se jakoby vyhráli sportku. Ačkoliv kdo by se tak blbě neradoval, když si za takovou kravinu v televizi vemou šílenej balík.. ()

Mrs.Blue 

všechny recenze uživatele

Jasně, dejte tomu všichni odpad už jen z principu, protože se asi bude jednat o jednu z dalších, trapných, bezedných, pěveckých soutěží. Jasně, dejte ho tam jen tak z prdele, protože už dopředu přece všichni víme, že to bude sračka. Opravdu intelegence letícího plexiskla. Nebýt špičkového disko káliče Davida, dám klidně plný počet hvězd, protože jsem se skvěle bavila. Tak a teď můžu slavnostně dostat nasráno do držky a poté skočit do zdi, i když jsem na to teda čuměla bez péra v ruce. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Seru na to, že jsem neviděl ani díl, dávám odpad z principu. Před deseti lety nám sem přítáhli první ten šmejd a vod tý doby nám cpou mutace toho samýho s takovou pravidelností, že je mi už dokonale u prdele, jestli se to jmenuje Superstar, Talent, Hlas nebo Ptákomrsk, dráždí mi to prostatu už jenom když vo tom slyšim. Že se týhle travestie účastní Michal David je mi úplně jasný, tenhle imbecil se bude i rochnit v bahně, když vycejtí, že by si nad tim jeho tuzexový publikum mrskalo kundy. Nepřekvapuje mě ani účast Pepy Vojtka, to je taky prototyp primitiva, jehož tvorba a vkus jsou hudební ekvivalent tlačenky. I ze spatření Dariny normální člověk ještě tejden sere krev. Ale nejsmutnější na tom je dvojice slovenskejch MCs, prodejnejch kurv, který v tomhle pořadu vystavujou ksichty úplně jiný divácký základně, než která je poslouchá a upřímně lituju všech, kdo tyhlety dva idioty ještě dneska poslouchá... ok, mám Rytmovo album, ale ještě z dob, kdy byl hustla a ne mezinárodní (rozuměj na Slovensku a v Čechách) stár. Díky tomuhle pořadu mám chuť ho rituálně spálit a pochcat ten seškvařenej plast. Dřív jsem si myslel, že upoutávky maj lidi nalákat koukat na telku, upoutávkám na tuhle čuramrdárnu se podařilo spíš nalákat mě spálit i televizi, zapálit Novu a Markízu a pak si ještě zapálit kokot. ()

Galerie (75)

Reklama

Reklama