Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem k tomuto filmu v hlavě připravený skvělý "roast", že SGttZA je dílo, které neví jestli má jít cestou sentimentální nebo absurdně humornou, vážnou nebo komickou. Že SGttZA je ten typ kamaráda, který se vás na pohřbu vaší babičky zoufale bude snažit rozesmát vyjmenováváním intimních tělesných partií. Že SGttZA je odpad. Možná je. Ale větší pravděpodobností je, že už nejsem cílovka, která by hltala tento typ perverzní coming-of-age pussy-hunt tvorby. To ale není důvod zatracovat to, zvlášť, když i v mé historii zde na ČSFD by se pár takových našlo s ne zrovna nízkým hodnocením. Zkusíme na to jít objektivně - najdou se tu některé konvenční nedostatky v uvěřitelnosti typu "která z těch opic v té laboratoři se zombie virem zaměstnala toho uklizeče?", "Takhle podle mě auto po srážce s jelenem nevypadá." nebo "Pokolikáté je těsně hrobníkovi z lopaty budou zase zachraňovat?" Pokud se přes to dokážete přenést, čekají vás jatka, plnočelná nahota (dámská i pánská), nějaký ten vtípek, i tolik skautských dovedností, že si film své jméno zaslouží. P.S. Pozorně sledujte, když si někdo z postav na obrazovce vyfotí "selfie", má to sympatickou skrytou dohru. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná zombies komedie, což bohužel není zbožím zas až tak vzácným, k čemuž se váže i tuhý konkurenční boj. Top kvalit Zombielandu nebo Juana, pobíječe příbuzných Skauti nedosahují. Je způsobeno to především faktem, že je prostě jednodušší vyrobit pubertální humor než humor (ne)korektní. Tím tady nechci pronášet fotrovský rozumy, jen poukázat na ten rozdílový kvalitativní bodík. Jinak je samozřejmě o zábavu postaráno, takže jakýkoliv hejt odmítám. I když humor ve vztahu k výše zmíněnénu skřípne, gore je jako základ úspěchu propracovné, příběh po klišoidní scénáristické lince vygradovaný, takže i když se mouchy najít dají, v rámci subžánru se můžete těšit na chvalitebnou zábavičku. Pokud Chris Landon vydrží u hororu, což si bohužel nemyslím, tak z něj třeba něco bude. Kvalitativně rovnocenné s letošními úpírskými Bastardy. 75% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušně zrežirovaná zombie-komedie, která se mi dnes opravdu trefila přesně do noty. Svižná, někdy opravdu velmi, velmi vtipná a tak mi nezbývá nic jiného, než to zvednout na čtyři. Pokud chcete něco opravdu nenáročného, ale při tom hezky odsýpavajíciho, nezbývá mi, než tuhle taškařici vřele doporučit. A kdo nechce, může si pustit růžovku. To bude ještě daleko větší prdel. O tom vůbec nepochybuju. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle dobrého hodnocení (66 % je pro mě na zombie-teen komedii kvalitní hodnocení) jsem do toho šel a vcelku se těšil, že to bude zábavná a netradiční jízda, ale bohužel mě to nijak zvlášt nedostalo. Má to dobrý momenty, ale jako celek to nebylo nic extra a hlavně to bylo zas na jedno brdo jako podobné kousky. Ke konci jsem se celkem nudil, takže tři hvězdičky jsou ještě solidním zhodnocením. 55% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem u tohoto filmu cítil nadšení podobné, jaké jsem měl od Soumraku mrtvých. Jenže zatímco jsem si ze Soumraku mrtvých udělal osobní zombie kult, tak Skautův průvodce zůstal někde na půli cesty z čerstvě rozjetého zombíka. To, že to není zase takovej krvák, mi na jednu stranu nevadilo. Jenže film občas zaúřadoval nějakou chuťárnou a vytvořil tím dojem nulové jednotnosti a brutální nestálosti. Vlastně nevím, jestli to byla nápaditá komedie a nebo lehký slasher. Z obojího si to vzalo něco, ale ve výsledku nic. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Zhruba v čase 10:20, kdy se auto srazí s jelenem, se rozbije přední sklo na straně řidiče. V dalších záběrech je ale rozbité sklo u spolujezdce. (masekjc)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama