Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars. (Falcon)

(více)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (869)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Příjemné nenucené překvapení ze světa SW z boční linky, která vede jednoho z hlavních hrdinů ságy směrem až ke zničení Impéria. Rozhodně příjemnější zpracování, než hlavní dějová linka nových tří příběhů. Akorát mě pořád u podobných příběhů štve ten ksicht Harrelsona, to nemají jiného a lepšího "kreténa" v HW.??! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Solidní letní oddechovka, ale v takové poloze nikdo SW vidět nechtěl. Jsou tu fajn akční sekvence, fajn chemie mezi Hanem a Chewbaccou (jejichž spřátelení je až překvapivě dobře promyšleno) a sem tam vtipná hláška či pomrknutí k minulým epizodám, ale takhle rutinní, podivně neuzavřený scénář to prostě neutáhne a po nadějné první hodince mu postupně dochází dech, až se nakonec plácá v nezajímavých spikleneckých buddy vodách. Není to žádný velký průšvih, avšak nejslavnější vesmírnej grázlík si zasloužil značně prďáčtější a osudovější story, takhle nezbývá než zpětně znovu smeknout před Garethem Edwardsem, jehož Rogue One je úplně jiná zážitková liga (což se spravedlivě projevilo i na samotných tržbách)... 65% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Disney spin-offy paradoxne kraľujú nad kľúčovou ságou. Solo rozširuje SW mytológiu iba minimalistickým spôsobom a málokedy dokáže navodiť závan nostalgie. To ma síce mrzí, ale na druhej strane predstaví skvelú a zábavnú akciu, pri ktorej som sa vôbec nenudil. A ak už mytológiu nerozširuje, aspoň ju s prepáčením nedosie*a (The Last Jedi, posielam pozdrav). A Chewie je najväčšie zlatíčko ako vždy. P.S. SPOILER Darth Maul, si najlepší. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Možno by sme sa nemuseli sprchovať spoločne.“ Booože, strašne neviditeľný film. Prišiel, videl som, odišiel, neublížil, nenadchol. Nestrhol ma, nedojal ma, neprekvapil ma. Paradoxne herci dobrí (Woody Harrelson, Donald Glover, Paul Bettany), Chewie vždy poteší, vizuálne pekné a ukážkovo zapadajúce do Star Wars univerza. Ale proste nič mi to nedalo, ani nevzalo. A Han Solo nie je moja obľúbená postava, zabite ma. Najhorší Star Wars film od roku 1977 (vrátane). P.S. – Naozaj to bol Gremlin? ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Podle trailerů a produkčních problémů jsem čekal stejnou (ne-li horší) sračku jako Rogue One. O to příjemněji mě Solo překvapil, jelikož to, co nefungovalo u RO, tady funguje skvěle. Děj tu jakž takž drží (u RO se rozpadal a jedna nelogická hovnařina střídala druhou), film nenudí (RO nuda k posrání), zajímavé a sympatické charaktery (tedy až na nejvíc otravného droida v historii SW, a Lando taky nic moc btw), akce tu střídá akci (u RO se k tomu člověk musel prozívat až do konce), a není to klasická digi sračka (opět zdravíme RO a Jurrasic World), bo se tu používají praktické efekty jako v ep. 7. Jen nevím jestli to byla chyba promítačky, ale Solo je asi nejtmavější SW v historii lidstva. ()

Galerie (144)

Zajímavosti (51)

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

14.09.2023

Je to jen pár měsíců, co Donald Glover a jeho bratr Stephen Glover převzali otěže nad scénářem k očekávanému seriálovému spin-offu o Lando Calrissianovi. Chystaný Star Wars projekt si tak od… (více)

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

28.07.2023

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy před pár lety oznámila řadu nových seriálů a filmů ze světa Star Wars, z nichž víceméně na většinu stále zatím čekáme. Byl mezi nimi každopádně i samostatný projekt… (více)

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

12.03.2023

Jen před několika dny se objevily zprávy, podle nichž jsou filmy Star Wars, jedné z největších franšíz všech dob, víceméně v bodu mrazu. Jediný projekt, co by mohl v dohledné době dorazit, je prý… (více)

Reklama

Reklama