Reklama

Reklama

Marco Polo

(seriál)
  • USA Marco Polo
Trailer 1
USA, (2014–2016), 18 h 27 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

John Fusco

Hrají:

Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Chin Han, Remy Hii, Rick Yune, Joan Chen, Olivia Cheng, Andrew Ng, Amr Waked, Darwin Shaw, Claudia Kim, Ludi Lin, Ron Yuan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Seriál Marco Polo je zasazen do světa chamtivosti, zrady, sexuálních intrik a rivality. Podle dobrodružství slavného cestovatele na dvoře Kublaj-chána. (Netflix)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (1)

Marco Polo (2014) 

Netflix jde sice s křížkem po funuse v době, kdy jsou bezpočty klonů Říma spíše na ústupu, ale v tomto už poměrně okoukaném žánru bohudík přicházejí alespoň s atraktivním prostředím, na kterém jako jediném poslední podobné série hodují. A nutno dodat, že vedle Vikingů přicházejí s prostředím pravděpodobně nejpřitažlivějším, dálný východ se svou zvláštní kombinací volnosti multikulturalismu a exotičností tradic a kraje jako celku si totiž stěží hledá konkurenci. Násilí v rámci nevídaného střetu barbarismu a rozvinuté kultury a okouzlující bojová umění se nejspíš jen tak neokoukají, ale je otázkou, nakolik se podaří udržet pozornost u stokrát viděných politických machinací a stokrát viděného softcore porna do dalších sérií. Navíc zde víc než kde jinde trhá uši univerzální šišlavá angličtina, kterou se rozhodli mluvit příslušníci všech zúčastněných asijských národů. ()

Reklama

Reklama