Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

D.awi.d odpad!

všechny recenze uživatele

Co se k tomuhle dá napsat ?? Nic,je mi líto,ale prostě se tam nic nedělo... vážně, vůbec nic... k tomu nic napsat nelze.Kde nic není,ani smrt nebere.Naivní film s tancováním, stejně jako You got served.Ale You got served má lepší tancovací scény.Ano, je to tak... tohle je horší film, než You got served.... ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba,mladý Lil Romeo, Missy Elliot,co víc si může r´n´b nadšenec přát co? Jenže Jessica nádherná je,moje oblíbenkyně taky,ale její taneční kreace na 5 hvězdiček pro mě nejsou. Samozřejmě není profík,ale tanečních filmů mám nakoukáno hodně a tohle hodnotím především. Film je průměr,ostatně jako většina tanečních,kdyby svou taneční úlohu zvládne lépe,mé hodnocení by šlo nahoru. Všechno zachraňuje dobrá hudba a dobří malý tanečníci. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže, prosté děvče s velkým talentem hledá své štestí a ještě stíhá pomáhat všem svým bližním. Hm, že by pohádka? Ano:) Originální? Ale no tak... Jessica Alba? No, dobře, objektivně to asi je kus, ale já ji nežeru a herecky teda dobrá jen do těsné kombinézy či podobného skorooděvu. Některým filmům to dokonce vydělá na druhý díl;) Jenže - odpadové Crossroads jsou po všech stránkách horší a...no řekněme, že mi tenhle styl sedí přece jen víc , i když nějakou originalitu či zajímavost aby člověk pohledal. Takže na tomto místě pozdrav Gwen Stefani a Nelly Furtado a pro tenhle film 40%. PS: Film Honey-covered Jessica Alba by asi neměl moc děje ani myšlenku, ale přesto by byl daleko zajímavější;) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Na Honey jsem koukal jen z jednoho prostého důvodu, a to kvůli Jessice Albě, která byla sexy jako vždy, ale to je jediné co mě skutečně na filmu zaujalo. Hip Hop mi moc neříká, takže jsem to bral jako pěknou pohádku pro naivní teenagery. Pohybová choreografie tanců byla dobře provedena a občas jsem chtěl vyskočit s židle a žačít tancovat, což by měl taneční film vyvolávat, takže mě nakonec přemluvil na slabší 3 * . 8 nominací na cenu v kategorii Choice Movie, ad; 45 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Naivní hip-hopová limonáda, provařená tolik viditelným množstvím klišé, až je z toho na zvracení, slušně řečeno.. Překvapivě dobře se pohybující Jessica Alba se tak coby barmanka a nadějná choreografka videoklipů ocitá mezi bandou černochů, kteří se jen permanentně poplácávají a objímají, a přímočará pohádka (dobro, zlo - nic mezi) si to směle doklopýtá až do šťastného konce. Hip hopově obdobně laděném Save the Last Dance jsem kdysi dal ***, takže tady musím sundat nohu z plynu!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba sa priznala, že pred účinkovaním v tomto filme nevedela tancovať. Jej príprava sa upriamila na balet, jazz, hip-hop a trvala viac než 3 mesiace. (MarsyMK)
  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno