Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

fars 

všechny recenze uživatele

Pohodova uchylarna, neco mezi slasherem a cernou parodii na slashery :-) Devon Sawa neovlada svou ruku, ktera ma znacne zabijacke choutky. Kdyz to zabije jeho rodice tak to jeste vydycha, ale pote co osklive zarvou i jeho dva nejlepsi kamosi uz to je napovazenou. Kamaradi se ale vrati jako zombies (svetlo na konci tunelu bylo moc daleko, tak se na to vykslali a vratili se zpatky). Dale se do toho bordelu prida drsna cernoska v dodavce, ktera s nejakou woo-doo kudlou hleda posedleho dablem. Pridejte si jeste mladou Jesicu Albu, cameo Offspring a mame tu slusne zabavny filmecek :-) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Komedie s prvky z Evil Dead a hlavně s perfektními humorem. Černá komedie s nevšedním humorem, která baví jen určitou skupinu filmových diváků. Nedivím se lidem, kteří se nebavili, já jsem naštěstí opak. Pokud někoho bavil Evil Dead, nemůže být zklamán a své si u tohoto snímku určitě najde. Za mě každopádně doporučuji... 8/10 = 80% ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsem se rozmyslel, jestli to zcela odpadnu nebo ne, ale nakonec jsem vymekl, jelikoz tam bylo i par (vyjimecne vic nez 2) momentu, kde se dalo zasmat a zacatek byl taky docela fajn. Bohuzel scenarista videl hodne dobrych hororru (Evil Dead, Demoni,...)a pomyslel si, ze kdyz z nich vykradne nejake dobre scenky a myslenky, udela pekny film. To je ovsem vecny problem soudobych americkych filmaru - vykradaji a jeste spatne. Bohuzel film neni ani moc ftipny, nastesti je kratky... ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

No strašná úchylárna, ale v hodně koukatelném slova smyslu. Svým nadhledem a absurditou mi to v lecčems připomělo Rodriguezovu Fakultu, tohle má ale ještě větší koule, hlavně ještě více vtipu (CO BLÁZNÍŠ? BEJT NA ŽIVU, TAK UŽ JE DÁVNO PO SMRTI!) Jako bonus ve filmu hraje neokoukaná Jessica Alba, její vztah k Antonovi je sice trochu šlapkoidní, ale to rádi přehlédneme. Naprostá spokojenost! Tedy, na 80% určitě. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To zas jednou zplodili úchylárnu! Nikdy sem neměl nic proti béčkové produkci a tady mám pocit, že se jí snaží parodovat. Jako by si tu někdo pouštěl večer před spaním Petera Jacksona a pak se jal udělat něco po svém v témž duchu. Devon Sawa, ještě než se rozhodl škádlit Smrtku počal mít problémy s vlastní rukou, která začala vlastnit podivně zabijácké nálady. Tohle není horor, ale hodně praštěná černá komedie, která sem tam zaleje osazenstvo krví, nechá pomixovat tělíčka do polívky surovosti a hlavně zásobuje docela slušnýma hláškama. Jessica Alba je kus, ne ten kus masa jakým by jí titulovali autoři filmu, ale kus pěkné holky, takže herecky je to vyvážené. Navíc co provedli Dexteru Hollandovi, no tak to teda, to sem nečekal. The Offspring to pěkně roztočili a závěru dodali pořádnou šťávu svou nadupanou muzikou. Takže jako horor slabé 2 hvězdičky, ale jako totálně ulítlá černá komedie za 3. Už dlouho sem neviděl tolika litrů krve :o) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Trailer obsahuje i scénu, ve které Mick a Pnub odcházejí po schodech do nebes. Tato scéna byla součástí alternativního konce filmu, nakonec byla ale vystřižena. Alternativní závěr má kolem šesti a půl minut a vidět ho můžeme v bonusech na DVD. (Stocki)
  • Na školním večírku hraje známá punk-rocková kapela The Offspring, která ve filmu zahrála dvě skladby a to "Beheaded" a "I Wanna Be Sedated" (Stocki)
  • Když Mick krmí “hlavu“ Pnuba, počet sýrových křupek v křesle kolem jeho hlavy se mění a zároveň jsou jinak v křesle rozmístěny. (Stocki)

Reklama

Reklama