Reklama

Reklama

Zaklínač

(seriál)
Trailer 5
USA / Polsko, (2019–2024), 30 h 55 min (Minutáž: 47–67 min)

Tvůrci:

Lauren Schmidt

Předloha:

Andrzej Sapkowski (kniha)

Hrají:

Henry Cavill, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Anya Chalotra, Eamon Farren, Adam Levy, Jodhi May, Lars Mikkelsen, Mimi Ndiweni, Wilson Mbomio (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Zaklínač Geralt, mutant a lovec příšer, těžce hledá svoje místo ve světě, kde lidé jsou často ohavnější než zvěř. (Netflix)

Recenze uživatele Tomas129 k tomuto seriálu (2)

Zaklínač (2019) 

Zpočátku to bylo takové nic moc a nějak jsem ten svět nechtěl přijmout. Ale jízda se pomalu rozjížděla. Nakonec příběh opravdu chytl a velmi mě to bavilo. Seriály Netflixu jsou prostě o příběhu. Těším se na 2. díl! ()

Série 2 (2021) (S02) 

Po první sérii mě tato dost zklamala. Přijde mi, že se to příběhově nikam moc neposunulo. Všechno na mě působilo tak nějak uměle. Hlavně ty debaty. Neustálá snaha moralizovat druhého až mi to přišlo místy fakt už vtipné a najednou jsem si uvědomoval, že je to jen natočený seriál a to je taky přesně ten moment, kdy mě to prostě nebaví. Jediná zajímavá byla Ciri. To je všechno. Ty zaklínačovy emoce/neemoce....to mi přijde taky celkem už nedotažené. Tak ze začátku těžký chlaďák a teď vlastně totální citlivka? Jinak ten barevný elf mě fakt dostává...pročccc! Elfové mají být čistá rasa neposkvrněná ani námi lidmi. Je to rasa zcela jiná a tohle to to prostě rozbíjí. Mně černoši nevadí, ale prostě takto je tam okatě cpát na sílu? To je jak kdyby byl film z Etiopie a byli tam 95% bílí, taky by mi to vadilo. Ehhh. Když to celé shrnu, tak se tam toho za celou dobu vlastně moc neudâlo...něco trochu kolem Ciri. 2* Nazdar. ()

Související novinky

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

Jak to vypadá s rebootem Highlandera?

31.08.2023

Už to bude pěkných pár let, co byl oznámen reboot kultovní akční sci-fi fantasy Highlander v čele s Henrym Cavillem a režisérem Chadem Stahelskim (John Wick) za kamerou. Jenže Cavill měl od té doby… (více)

Sledovanost Zaklínače klesá

Sledovanost Zaklínače klesá

07.07.2023

Nedávno jsme psali článek zabývající se odchodem hlavní hvězdy Zaklínače Henryho Cavilla, a jak si tvůrci představují, že představí jeho náhradu. Už tehdy jsme se nicméně zabývali taky otázkou, jaké… (více)

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

Tvůrci Zaklínače komentují odchod Cavilla

02.07.2023

Třetí řada známého Netflix seriálu Zaklínač před pár dny dorazila na streamovací službu – respektive dorazila tam její první část. Zatímco prvních pět epizod už mají diváci k dispozici, zbylé tři… (více)

Reklama

Reklama