Reklama

Reklama

Deadpool 2

  • USA Deadpool 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte se na druhý příchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možná s ním prožijeme okamžiky, kdy jako kuchař přežívá skoro smrtící hovězí útok a hned poté prahne po splnění svého velkého snu: stát se nejvyhledávanějším barmanem v Mayberry. A zároveň se chce vyrovnat s tím, že zcela ztratil chuť a snaží se tedy znovuobjevit správné životní koření. Pátrá i po nějakém nestabilním kondenzátoru, bojuje s nindži i japonskou jakuzou a vzdoruje smečce sexuálně agresivních čoklů. Deadpool také vyráží do světa, aby objevil pro něj významné životní body: rodinu, přátelství, novou chuť prožívat dobrodružství a také, aby si zasloužil vytoužený hrneček s nápisem „Nejlepší milovník na světě“. Nebo taky ne. Deadpool je zkrátka chlapík mnoha tváří, byť by ta jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pěkně hnusná. Ale za to nemůže. Což ovšem neplatí o jeho hodně černém smyslu pro humor a netradičním přístupu k superhrdinským pravidlům fair play. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 000)

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl, který byl když ne úplně vtipný, tak alespoň originální. Vtipy nebyly moc vtipné, R rating to nezachránil. Slabší 3*. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Akční pecka!!!! Ano, Marvel si zase odskočil k našemu oblíbenému Deadpoolovi a zaujalo nás to ještě o něco více než jednička, což jsme popravdě nečekali. Zkrátka Deadpool a jeho vtípky jsou pro nás mnohem víc než např. extrémně přeceněný Black Panther, zkrátka zábava jako se patří (no, jak pro koho:) 80% ()

MarvelLover 

všechny recenze uživatele

Jízda plná vtipů i narážek rozhodně s Deadpoolem 2 pokračuje. Cable jako rádoby záporák zazářil a budu doufat, že jsem ho neviděli poprvé a naposled. Trochu mě štve osud vedlejších členů X-force, na které mě trailer navnadil a pak mi je takhle vzal, no nic zachránila to Domino, možná s trochou štěstí. Příběh je tu taky skvělý a díky vtipu i dost nepředvídatelný. O milimetr lepší než první díl. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

No neviem, takmer rovnaké ako jednotka. ale fakt rovnaké, a ja sa dvakrát na tom istom vtipe nezvyknem smiať. To by musel byť úplne dokonalý, to nebol ani Deadpool 1 a nieto Deadpool 2, ktorý sa zbytočne tvári byť vážny, ale nejde mu to. Čaro jednotky rýchlo vyprchalo. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele

“The Juggernaut! That's, like, my favorite Marvel character ever, but you should never meet your heroes, because honestly, he's a bit of a dick! And like a lot of dicks, he's as hard as a rock, and causes nothing but problems!” Spokojnosť. Druhý Deadpool ponúkol presne to, čo sa od neho čakalo s tým, že sa rozšíril o nové zaujímavé postavičky, ktorým kraľuje pochopiteľne Josh a ponúkol taktiež nejedno prekvapivé a bláznivé cameo (usmažený Brad prekvapil, Mat Damon bol zase zamaskovaný tak dobre, že som si musel scénu s ním spätne vygoogliť;). Možno vám nesadne úplne každá hláška, pretože Deadpool so svojím humorom cieli dosť širokospektrálne, ale pokiaľ ste práve neprišli z Marsu, musí vám minimálne stucetkrát vyčariť úsmev na tvári... ()

Bublasaurus 

všechny recenze uživatele

Nejlepší x-menovská komedie!(no, jsou dvě). Takže, je to neskutečně super film, u kterého se člověk bude celou dobu smát (skoro celou dobu), suprové obsazení, kamera, vtípky, a už ani nevím co všechno!? Jsem prostě rád, že tento film existuje, a jsem rád aji za jedničku. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že to musím napsat, ale dvojka je nehorázný sázka na jistotu, co fungovalo, tak to udělejme dvakrát větší. Naštěstí to vizuálem a akčními scénami přeskočilo jedničku tak o kilometr, ale to je nějak vše. Dějově prázdnější a vtipy jsou super, ale jsou jen momentové a celek nedokáží zachránit. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Deadpool a jeho snaha o smrt a setkání se svou milou....celkem vydařené pokračování komiksu o Deadpoolovi, znovu spíše nevážně než vážně. Hodně vtipu, ironie a parodie (především X-Men série), ale i dostatek akce, takže film baví (pokud ho neberete vážně, pak Vám to bude připadat jako hrozná blbost), ale já jsem se dostatečně bavil (včetně X-Force seskoku celého týmu, který stál za to) a když k tomu připočtu skvělé bondovské titulky na začátku a podařené první titulky na konci, tak mám pocit, že tvůrci tomu dali skoro vše. Proto ty lepší čtyři hvězdičky. ()

Aundreyka 

všechny recenze uživatele

Syndrom dvojek pokořen! A dokonce byla jednička lehce nakopaná do zadku. Deadpool je sexy motherfucker víc než jindy, hláškuje takovou rychlostí, že nedává prostor na to chytnout dech a jeho X-Force je můj nový oblíbený team. Už teď nemůžu dospat do dalšího dílu. Snad mu bude zase přát Domino. ()

bigjames 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že dvojka se bude muset od jedničky v lecčems lišit, ale tvůrci to zvládli velmi obstojně. Stejně šokující, stejně odlišné od jiných komiksových snímků a možná dokonce zábavnější než první díl. Ani na okamžik jsem se nenudil. A Josh Brolin jako Cable je pro film obrovským plusem. ()

Mograine 

všechny recenze uživatele

''Pojď, obejmeme se. Ták hezky, tělo na tělo, pták na ptáka.... Ou, držíš mi nůž na ptákovi...'' Po veleúspěšné jedničce tu máme konečně pokračování našeho užvaněnýho červenýho kokota, kterého máme tak moc rádi, no a výsledek? Pecka jak z vesmíru ty kokot. Nádherně zpracované po stránkách, režie, scénáře, kamery, výběru hudby a tak dále a tak dále. Herecké osazenstvo není třeba komentovat, úžasně zahrané. Zajímavý je i výběr představitelky Domino, teda musím říct, že nebýt toho afra tak bych jí to udělal i do zadku...cože kdo to řek? Každopádně, zde není nad čím rozmýšlet, kvalitativně jako jednička možná i lepší a jsem opravdu zvědavej jaký mají s Deadpoolem další plány. Pět kulí s jednou rukou v prdeli a s druhou na bibli. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Deadpool 2 je Deadpool 1 na steroidoch! Zároveň najlepšia akčná komédia 2018 s najlepšou ale, že úplne najlepšou potitulkovou scénou EVER!!!!! Disney, prosím Disney nechaj Foxu voľnú ruku aj naďalej... ()

dynamic_duo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, není to špatný, celkem vtipný, místy mi to ovšem přišlo slabší a co si pamatuju, tak u jedničky jsem se smál víc :) ()

Brock 

všechny recenze uživatele

Ja se kurevsky bavil a to je oč tu bezi, ve vsi zaslepenosti prominu i ty tesknici pasaze, nejak mi k nemu nejdou :) Ale nejsem znalec, takze treba je to olrajt ;) ()

Raskoslav 

všechny recenze uživatele

Skoro totožné s jedničkou, evidentní větší rozpočet na efekty byl znevážen za mě absencí jakékoliv řádné příběhové linie, byť snaha o smysluplnost a možná i něaké poselství zde byla, to by se mělo v tomto žánru ocenit. Některé vtipné scény výborné, jiné opět zase příliš na sílu a snažící se být nonstop chrlícím automatem na super hlášky prostě nemůže neustále vycházet, tudíž některé gagy mi přišly zbytečné či trapné, tak či tak to je samozřejmě subjektivní náhled humoru. Hrdinka oplývající štěstím výborná, stejně tak přijmutí smrtelníka Petera mezi tým mutantů rozhodně luxusní počin. Na druhou stranu děj s tlusťounkým pubošem šel celou dobu naprosto mimo mě. Suma sumárum opět velice odřená čtyřka. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Fakt bych tomu rád dal pětku, ale prostě nemůžu. Byly tam věci, které byly oproti jedničce o poznání horší (zbytečné přetahování některých "funny" scén, které už potom nebyly tak funny). Taky by nebylo od věci dát si větší práci se záporákem. Ale jako u většiny marvelovek musím pochválit výběr hudby (v tom mě Bates překvapí vždycky). Celkový dojem je samozřejmě výborný, o tom žádná (pořád je to deadpool), ale lepší než jednička to prostě nebylo. ()

The_soloist 

všechny recenze uživatele

Pokračování bývají horší, je otázkou názoru, jestli do této škatulky zapadá také Deadpool 2. Můj osobní názor je takový, že je částečně originální a jde svou vlastní cestou, ale na druhou stranu více akce, opakující se vtipy, více postav. Tento film je zvláštní v tom, že v jednu chvíli jsem nevěděl, jak ukončit smích a následně jsem se nudil, takže bych hodnotil první díl výše, protože ten byl opravdu neuvěřitelně originální, neokoukaný styl pojetí postavy apod. A při dalším shlédnutí u Deadpoola 2 oproti prvnímu dílu bych asi váhal, nicméně se jedná pořád o velmi kvalitní dílo, ale na můj poměr obsahuje příliš mnoho romantiky a už to není pouze Deadpool, ale konec je vlastně týmovka. Takže finální verdikt je 4*, ale u trojky bych se bál, protože Deadpool už pomalu ztrácí neokoukanost a originalitu. Btw. více jsem se bavil u Thora 3 z hlediska humoru. ()

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

Joker na cestě k nejvýdělečnějšímu eRku

24.10.2019

Ať už se vám nový Joker líbil, nebo ne, jedna věc se režiséru Toddu Phillipsovi nedá zapřít. Natočil totiž masivní hit, který je na cestě k tomu, aby se stal nejúspěšnějším eRkovým filmem všech dob.… (více)

Reklama

Reklama