Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté Hank Rafferty a jeho parťák Charlie Reed se při akci dostanou do přestřelky, během níž je Charlie zabit. Vyšetřováním je pověřen detektiv McDuff. Zanedlouho se Hank dostane do sporu s užvaněným černochem Earlem Montgomerym, kterého právě vyhodili z policejní akademie. Když Earl propadne panice kvůli čmelákovi, pokusí se Hank hmyz odehnat obuškem. Náhodný svědek vše natočí na videokameru a nahrávku prodá televizi. Nešťastný Hank je vyhozen od policie a odsouzen za napadení na šest měsíců. Po propuštění nastoupí u bezpečnostní agentury a je odhodlán na vlastní pěst vypátrat vraha svého parťáka. V noci přistihne ve střeženém objektu zloděje a opět se dostane do přestřelky, do níž nečekaně zasáhne i Earl. Pracuje totiž jako strážný u stejné agentury. Zatímco zlodějům se podaří uniknout, Hank a Earl jsou zadrženi policií. Po propuštění pokračují v pátrání a dostanou se do kamionu zlodějů, směřujících do Mexika. Uvnitř najdou prázdné sudy. Když zjistí, že jsou zhotoveny z neznámé slitiny a že s pašeráky musí spolupracovat někdo od policie, ukryjí náklad tajně v garáži Hankovy bývalé přítelkyně Denisy. Oba muži pak vyrazí do akce, aby konečně dopadli zločince i jejich policejního spolupracovníka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Muff odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější nejubožejší odpad, co jsem snad kdy viděl. Vidím přiblblýho lenivýho negra, jak hodí na policajta vinu, udělá z něj rasistu a má to být jako vtipný. Kouknu kolem sebe a je to samej ublíženej snědej chudák, za jehož problémy mohou ostatní, který nikdy nepřizná svoji neschopnost a lenost a to má bavit člověka, který maká ve dvou pracích, abych utáhl byt? Ne, vážně mi to nepřipadá směšný, jen neuvěřitelně ubohý. Demence století. Lawrence je snad nejtrapnější žijící herec. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Největším problému Policajtů na baterky je jejich rozpolcenost. Autoři se měli rozhodnout, jestli chtějí točit komedii nebo nějaký béčkový akční film s Martinem Lawrencem. Největším kladem filmu je jeho délak, takže si můžete oddechnout, že Vás tvůrci netýrali ještě déle s nějakými malichernostmi. Martin Lawrence se sice snaží, ale stejně vypadá trapně. Steve Zahn je dobrý herec, bohužel občas zřejmě nerozpozná dobrý scénář, jako se tomu stalo u Policajtů na baterky. Z předchozích Lawrencových filmů jsem byl zvyklý na fekální humor, naštěstí v tomto filmu je tato zvláštní a trapná odrůda humoru vynechána. Zabavný je Eric Roberts, který je typickým příkladem toho, kam až může člověk klesnout (Roberts si dokonce nechal obarvit vlasy na blond)!!! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Policajti na baterky neni žádná komedie, která by nějak uvízla v paměti a člověk se bavil tim, co se odehrávalo ve filmu ještě nějakou dobu po skouknutí, ale i tak to nabízí rozhodně slušnou porci zábavy, kterou obstarávaj Steve Zahn a Martin Lawrence v poctivých dávkách celej film a očas dojde i na slušnou akci. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence umí být vtipný, jenže tento film není ten případ. Je to klasická přihlouplá blbůstka, která jen v určitých momentech vykouzlí úsměv, ale jen opravdu minimálně. Ono i Eric Roberts působí znuděně, taky bere vše co mu padne do ruky, bohužel. Pokud si někdo vyloženě užívá mučení, tak směle do toho. Jinak sáhněte po jiným filmu. ()

Beawish 

všechny recenze uživatele

"Velkohubý komik Martin Lawrence pocházející z Německa už dlouhá léta rozděluje diváky na dvě nesmiřitelné skupiny – na ty, co ho k smrti nenávidí, a na jeho obdivovatele." Rád bych se s ním (tím obdivovatelem) setkal a zeptal se, co proboha na Lawrencovi vidí. Po pěti minutách této "komedie" jsem měl silné nutkání nějak mu ublížit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (7)

  • Earlova automatická pistole ‘‘Earl Junior‘‘ je Glock 18C. (CliffLee)
  • Při autohoničce na vrakovišti, kde hlavní hrdinové ujíždí v policejním autě, nabourají pravý přední bok auta (blatnik, světlo, nárazník, atd...) v dalším záběru je ale auto zcela v pořádku. (Dzarule)
  • Na DVD naleznete i alternativní konec. (CliffLee)

Reklama

Reklama