Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice PrušinovskýKolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou nesnášenlivost či xenofobie, si hlavní roli zahrál Martin Hofmann. Rámec seriálu tvoří příběh Luďka, kterého právě vyhodili z práce, bydlí v polorozpadlé barabizně, dluží, kam se podívá, má problémy s exmanželkou i se synem. A v tom nejhorším za ním přijde pošťák Ondra s pozváním do Pošty pro tebe (Česká televize)

(více)

Recenze (798)

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Seriál je vtipný,má spád.Je to velmi dobrá oddychovka.Povedené dílko,nelíbit se to může jen někomu kdo nechápe dvojsmysly a to,že tvůrci si vlastně dělají srandu ze spousty nešvarů,které jsou v české společnosti zakořeněny. ()

tulen 

všechny recenze uživatele

První dva díly mne nijak nenadchly, třetí docela šel, ale spíš tou vážnější stránkou než humorem. ()

jenspifa 

všechny recenze uživatele

Super seriál, hltám každý díl s úsměvem od ucha k uchu, a to je, jak už bylo zmíněno níže, v poslední době nevídané. A tak se tu ptám těch, kteří tu hýří negativy, znáte někoho ze severu?? Já jo, a proto ten humor chápu! Procenta si nechám až nakonec ()

Qer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Most! mě opravdu mile překvapil. Svéraznej humor působí "jako ze života" a herecké obsazení tomu všemu napomáhá. Scénáristicky dobře napsané. Jsem zvědav, jestli si tuhle laťku udrží až do konce. ()

Nessak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky. Dost často mě mrzí nevyužitý potenciál, ale to není případ tohoto seriálu. Prušinovský-Kolečko to mají v hlavě báječně srovnané a solí hezky postupně a s rozvahou. A stejně jako v jejich ostatních dílech si nevyplácají všechno najednou. Skvěle vedou a rozvíjejí postavy a já jim věřím. Vlastně všichni zde hrají skvěle. A já se bavím. Úžasný je i hudební podkres, který (opět) sedí jak prdel na hrnec. Army of Lovers na konci 4. dílu - bomba! ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle nebude jeden z nejkultovnějších snímků vystihující nejen Most, ale rovnou celý český národ, tak nevím. Vypadá to, že se tvůrci přesně trefili do tuzemského vkusu a já jim na tom nemám co vytknout. Je to humor pro burany, ale co. ()

ABC1 

všechny recenze uživatele

Skvělý, skvělý, skvělý...herci, hlášky, humor! Neuvěřitelný, že tohle vysílá česká televize, kterou bych jinak z fleku zrušila...jo a souhlas, Cina by zasloužil cenu za dabing. Snad to vydrží s dechem až do posledního dílu. Měli to dávat v neděli večer, to bych si tak zlepšila náladu, že bych se snad i těšila do práce!!! ()

Bobinov 

všechny recenze uživatele

Konečně něco, co se odlišuje od těch romantických a nepřirozeně slušňáckých seriálů. Seriál "Most" je o nás, takto se chováme, je vtipný a připadá mi, že snad herci ani nehrají, ale chovají se přirozeně. Je to zábavné a těším se na další díl. ()

Pacas 

všechny recenze uživatele

Narodil jsem se v Mostě, žiju v Mostě a asi i chcípnu v Mostě. Mám velmi špatné zkušenosti s cikány, mám velmi špatné zkušenosti s náckama takže . . . asi tak. Kdo tu nežije neví kdo to tu nezažil neví nic a nemá absolutní právo cokoli hodnotit nebo spojovat tuto fikci s lidmi co tu žijí a Most! fikce je a velmi vtipná, nahláškovaná a s šíleným osazenstvem. Lůďa je jednoduchý a určitě každý v okolí něco podobného zná. Dáša je luxusní a miluju scény s ní. Franta, i když mu občas není rozumět je hustej, sedne tam jak prdel na hrnec a bez něho by to nebylo ono jo a hlavně je domestikovanej :) . . . prostě dobrý, povedlo se. ()

hazik 

všechny recenze uživatele

moc jsem si od toho neslibovala ale hoši Prušinovský i Kolečko mile překvapili. Je fakt, že těch vulgarit nemuselo být tolik, ale řada momentů nemá chybu. Už jsem se dlouho tak nezasmála. Martin Hoffman je čím dál lepší. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

27. Český lev – výsledky

27. Český lev – výsledky

07.03.2020

Letošní 27. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer, inspirovaný tradičním českým cibulákem, plný největších hvězd českého filmu… (více)

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

Nominace na Ceny české filmové kritiky 2019

03.01.2020

Padesátka českých filmových kritiků oznámila své nominace pro Ceny české filmové kritiky 2019. V čele seznamu stojí film o pomstě Staříci a komedie Jiřího Havelky Vlastníci, oba filmy mají po pěti… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama