Reklama

Reklama

Killing Ground

  • Slovensko Killing Ground (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Keď sa mladý pár vyberie na dovolenku do austrálskych lesov, objaví na mieste opustený stan a auto. Tomuto faktu však nevenujú pozornosť a dúfajú, že možno spoznajú iných táborníkov. Keď sa však dlhé hodiny nikto neobjaví, začínajú tušiť, že s miestom niečo nie je v poriadku. Na útek je však už príliš neskoro a začína pre nich boj o prežitie v divočine plnej nebezpečných nástrah. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (100)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Kvalitní australský survival horůrek v překrásné přírodě. V příběhu jsou nám představeny všechny hlavní postavy a díky časovému prolínání postupně pochopíme co jsou zač a také co se událo na onom klíčovém místě. Chválím především perfektně vybrané duo vidláckých lovců a také celkovou atmosféru filmu. Naopak mi dojem trochu pokazil fakt, že velké množství poměrě důležitých scén se odehrává v naprosté tmě a není vidět skoro nic. To je také asi hlavní důvod, proč jsem se nakonec rozhodl udělit pouze silnější tři hvězdy. 71% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Velice slušný survival mi Australané připravili. Zpočátku jsem měl o filmu velké pochybnosti, bál jsem se, že půjde o australskou variaci na americké rádobyhorory s vidláckou tématikou, ale byl jsem překvapen hned několikrát. Snímek se nečekaně podrobně věnoval jednotlivým postavám, nebyl postaven na zobrazení tupého násilí, tvůrci si velice dobře poradili se dvěma časovými osami a finále mě opravdu potěšilo. Jen by mě zajímalo, jestli měla Sam u sebe v poslední scéně svůj "švýcarák". Doufám, že ano... ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct. Je to takové snaživé béčko, které má trochu netradiční osnovu, co se týče kompozice děje. Postavy jsou představovány postupně během časového prolínání a přesto, že vám vše zapadne, asi nebude každý zcela spokojen. A to asi hlavně kvůli malému množství gore. Je tam v podstatě jen jedna zvrácená scéna s plechovkami, jinak se drží rejža ve značný míře u země. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začíná to vypadat, že kempování v Austrálii je stejně nebezpečné, jako chytání bronzu na střeše velitelského centra IS v Rakká.. Dvě nelineární dějové osy (jakkoliv odhadnutelné) přidávají na napětí, oběti i kriminální živly jsou už od začátku exponovány tak, že není místo pro lhostejnost ani odpuštění, vyvrcholení si originálně pohrává s lidskou slabostí a goreprostý Damien Power jako bonus naservíruje několik opravdu drsných momentů (batole za zády Samanthy, celá scéna se střílením plechovek). Nevím, čím to je (snad odkaz trestanecké kolonie), ale Australané umějí natočit thrillery/horory prosté nadpřirozených prvků a přitom plné hmatatelného a velmi intenzivního zla.. P.S.: Nezmar Ollie byl snad vytvořen Skynetem. Chce se mi věřit, že to zvládl.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Australský lesní hixplo survival, který je tak naturálně autentický až z toho mrazí. Po delším suchu zde máme opět něco, co si pozornost rozhodně zaslouží. Film je krásně natočený, hezky seznámí s postavama jak hlavníma tak zápornýma, skvěle funguje napětí a jedna poprava v lese patří k nejintenzivnějším scénám poslední doby, kde zamrzí jediné, že Gore tvůrci příliš nenabídnou, ale syrovost z toho jde cítit slušně. Velkým plusem je i neobvyklý styl vyprávění, kde tvůrci použili dvě různé časové roviny, které se vzájemně prolínají a působí to zajímavěji. Já se příjemně bavil, slušná záležitost. 70% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama