Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (321)

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu je to tak špatné, jak se podle hodnocení zdá. Ano, opravdu tam Sly skoro není. A ano, opravdu tomu lidi dávají víc jenom kvůli Slyovi (který tam skoro není), takže by bez něj v titulcích měl film tak o 10 % méně. Špatné. Hodně špatné! Po Plánu útěku skočte rovnou na trojku, tohle je fakt bída. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Stallone a jeho nezmyselný počin, natočiť pokračovanie na skvelý escape plan. Nevravím že je to vyslovene chyba ale prečo sa tak rozhodol nerozumiem. Úplne iný dej a kvalita na hrane béčkových filmov zarazí asi každého. Stallone, ostáva len dúfať že trojku takto neodflákneš. Slabé ozaj slabé. 2* ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt děs. Pokračování o ničem. Nechápu proč do toho Stallone šel (nehledě na to, že tam spíš hrál druhé housle a v půlce filmu ani nebyl), další díl fakt nemám v plánu. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mi to nepřipadne o nic víc debilnější, než jakýkoliv zde velebený díl Fast and Furious, na druhou to nic nemění na tom, že to debilní zkrátka je. Ať si Vegetol na svou obhajobu scénáristů mrmlá co chce, zkrátka platí, že o jejich uplatnění a úspěchu rozhoduje něco zcela jiného, než fantazie či schopnost přijít s něčím, když už ne originálním, tak aspoň nikoliv tak otevřeně neoriginálním. Pokud bych odhlédl od své osobní nechuti k podobným hi-tech píčovinám -(ano, už první Plán útěku byl kosočtverec s úhlopříčkou)- tak jsem v tomhle pokračování našel několik slibných momentů, kdy to celé vypadalo optimističtěji, než se nakonec ukázalo. Jak ovšem tempo filmu postupně strmě stoupá, všechny logické pokusy o vysvětlení nevysvětlitelných zvratů trpí zoufalou zkratkovitostí. Do toho po vzoru Expendables vstupuje snaha nahustit co nejvíc postav, pro které se budují úplně nadbytečné vedlejší role jen proto, aby si tenhle a tamhleten sympoš se Slyem zahrál. Jenže na rozdíl od Postradatelných zde nejsou žádná jména, která by to mohla alespoň zčásti vykompenzovat. (Neporazitelný Mahuang ať se jde bodnout.) A ta uboze klišovitá motivační a zároveň strategická hesla, co tenhle samuraj po Breslinovi přežvykoval... Ach jo. 30% ()

Dexter256

všechny recenze uživatele

Hodnotit to radši ani nebudu a to jen kvůli tomu že ti Stallone nechci dát odpad!! Ani nevím jak jsi na stará kolena mohl do takové sračky jít. :( Doufám že to kurevsky napravíš novým Rambem!!!! Jinak dostaneš na rypák. :D P.S. Bože at se na to točení ten Kokotus Stevenus Clausus Millerus vysere. To jsou hrozný sračky co on natočí!!! ()

MartinS96 odpad!

všechny recenze uživatele

Když o tom tak přemýšlím, člověk by se měl asi jednou za čas podívat na špatný film, aby si více vážil těch dobrých. V tomto ohledu mi tento sequel posloužil velice dobře. Přitom první film mi přišel víc než OK, mimo to byl kromě Expendables prnvím, ve kterém spolu hráli Arnie a Sly, což už samo o sobě byla pro fanoušky těchto dvou akčních hrdinů událost. Dvojka ale představuje ve všech ohledech úplné dno toho, co může Hollywood v současné době vyprodukovat. Scénář je hloupý, herci jsou špatní, kamera chaotická, akce nudná a horší vizuální efekty jsem dosud neviděl, ale co se dalo asi čekat od Stevena C. Millera, který ve své kariéře nenatočil byť průměrný film? Jednou to možná tenhle chlapík dotáhne tak daleko, že bude “slavný“ jako Uwe Boll. Opravdu nevím co si od tohoto projektu Sly sliboval, jen doufám, že takhle nedopadne dvojka Creeda. 0/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Chce se sakra ten Stallone na konci své bohaté a úspěšné kariéry snad zařadit po bok Willise, tedy do zatuchlých béčkových vod, kde bude jen přicmrndávat nesympatickým a netalentovaným ústředním hrdinům, ve filmech s mizernou akcí, debilním dějem a bez špetky úrovně? Jestli ano, tak ať pokračuje v podobných sračkách, jako je tato, a bude tam cobydup :-). On už první díl tedy nestál příliš za řeč, ale přeci jen, Sly a Arni v jednom filmu, to už se musí prostě nějak respektovat. Ovšem toto pokračování je tedy fakt už jen čistý výplach, kde prakticky nefunguje nic. Zápletka je nudná, bez tempa, s podprůměrným dějovým vývojem, s křečovitým závěrem a bez překvapení. Veškeré postavy se chovají nepřesvědčivě, uměle, nikdo z nich není ani jakkoliv výraznější, či zajímavější, k nějaké té akci pak sice dojde, nicméně její zpracování je nepřehledné a nudné, napětí neexistuj, stejně tak atmosféra, Sly ve vedlejší roli také moc povyku nepředvede, zkrátka se jedná o fatk obyčejné, skutečně nezáživné béčko, kde nenajdu jedinou věc, kterou bych mohl zmínit v pozitivním smyslu, a opakuji, jsem přesvědčen, že tohle nemá Sylvester Stallone na stará kolena vážně zapotřebí, a divák s ním. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Steven C. Miller si vzal do pracek film, který měl docela dobrý potenciál a hlavně povedený první díl. A posral všechno co mohl omlouvám se za slovník ale fakt to posral. Natáčí béčka s Brucem Willisem a teď stahuje ke dnu i Sylvestra Stalloneho. Tenhle film byl předvídatelný už po pěti minutách a efekty umí líp děti za prvního stupně základní školy. Trapnej příběh, který se snaží vydělat na předchozím dílu. Stallone mě tímhle zklamal, protože tohle je fakt brak. Skoro vůbec tam ani nehrál a místo Arnieho je tam Bautista, kterej vypadal asi nejvíc cool z celýho filmu. Mělo to tak 4 dobrý scény. A to natočili ještě prý rovnou třetí díl. Je mi jasný o co tam půjde, když jsem viděl tohle. Některý věci by měli zůstat nevyřčený a hlavně nenatočený. 25% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Keď odnímem fakt, že Stallone a Bautista sú len ako lákadlo, tak je to vcelku pohodový akčný béčkový filmík s dobrým Xiaomingom Huangom, ktorého už poznám dlhšiu dobru. Odskočili si k nemu seriáloví herci na čele s Wesom Chathamom a bum, pokračovanie nepokračovanie skvelej jednotky je na svete. Pôvodne som chcel dať horšie ohodnotenie, nakoľko to na jednotke naozaj len parazituje, ale som dospelý, trošku sa nadnesiem od neprávosti sveta a budem hodnotiť "filmovú zábavu" bez predsudkov a odsudzovania. Ale za ten oyeb so Stallonom a Bautistom na čele by som fakt niekomu nafácal po lebeni. Jednotka bola skvelá akčná trilerová buddy komédia. Dvojka je sci-fi ako vyšité. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme: Arnold už tady nehraje a dělá dobře. Zato Sly do toho šel a udělal chybu, navíc se tam objeví jen párkrát. D. Bautista je tam naprosto zbytečnej, urval si pro sebe snad jen tři scény. A proč má potřebu se "podílet" na něčem takovým 50 Cent, to už vůbec netuším. Ti ostatní včetně hlavního "Xiaomi" hrdiny jsou nemastní neslaní, záporák nudnej a vězení nezajímavý. Efekty působí zastarale a o nějakým příběhu tady mluvit nelze. Po relativně slušným béčku v podobě jedničky přijít s něčím takovým, navíc až po pěti letech, to je na facku. A nejhorší je, že nás konec připravuje na další díl. Uff! Jak řekl Stallone na konci: "I´m sick of this shit!" Musím souhlasit. ()

Dallon 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt příšerný. V životě jsem neviděl příšernější pokus o digitální výbuch. A každou další a další minutou je to horší a horší. Fuj. 3/10 ()

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Mnohem horší neš poslední Rambo. Verbal to tu rozebral celkem dokonale, víc není potřeba asi dodávat. Snad jen, že ten Arnold tady fakt chybí hodně. Teda krom toho, že tu chybí skoro všechno, co dělalo jedničku koukatelnou... ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Z tohoto kousku jsem velmi na rozpacích, jelikož perfektně vymyšlené technologie střídá místy nerozum a přílišné zkratky bez jakéhokoliv vysvětlování. Inu, ruku na srdce, nebýt v tom Mr Stallone, nebylo by na co koukat. Trojky se fakt bojím. ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Chaoticky zrežírované, scénáristicky zmatené a se strašnými efekty. Na Slye a Dave Bautistu v "hlavních rolích" si nechte zajít chuť - první je ve filmu asi 15 minut (a to ještě ke konci) druhý asi 5 minut. Tou skutečnou hlavní rolí je jakýsi "no name" Číňan, který sice slušně kope, ale to je tak všechno. Celé to chce být výrazně víc hi-tech (nebál bych se označení sci-fi), ale působí to neskutenčně lacině. Dalším hřebem do rakve je naprostá absence humoru (až na pár okamžiků nechtěného), který v prvním díle obstarával především Arnold. Tohle se hodně nepovedlo. 30% ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Děsně utahané a nudné. První díl fungoval a dalo se na něj koukat, ale tady to je hodně mimo. Zápletka suchá a předvídatelná. Akce slabá. Film zdlouhavý. Škoda času. 30% ()

Reklama

Reklama