Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

bosseth odpad!

všechny recenze uživatele

A viete, čo by som niekedy chcel ja? Aby sa do našej spoločnosti vrátili telesné tresty. Nie však do škôl, ale do filmového priemyslu. Za takéto produkty by som každému režisérovi polámal ruky a keby čo i len raz pomyslel na niečo podobné, tak aj nohy! Katastrofa, ktorá robí zlé meno nie len subžánru teeanegerského filmu, ale filmu celkovo! ()

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to jen napsat? Tenhle film je zcela mimo rámec jakýchkoliv amerických zábavných hnusáren, které alespoň chvílemi pobaví. Natočit film o odmítaném pubescentovi, který verbálně komunikuje se svým penisem a který dělá všechno proto, aby získal srdce své vyvolené se sice může zdát šílené, ale v rámci žánru by to mohlo fungovat. Bohužel, to by scénář musel napsat někdo komu to alespoň trošičku myslí a film by musel natočit nadaný režisér. Proč chodit kolem horké kaše? Kluci jsou prostě nudná, nevtipná a trapná sračka, která se hned tak nevidí... ()

Reklama

Emzet odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne. Ne. Nenuťte mě dívat se na duševně zaostalé Němce (nic proti národu, duševně zaostalý je jenom filmový štáb), kterak se snaží předčit Američany v oboru bláznivých teenagerských komedií. Skutečně, ať už vám bude tvrdit kdokoliv cokoliv, Knallharte Jungs není ničím jiným, než levnou nápodobou jeho západních bratříčků. A věřte mi - na levnou nápodobu vtipů se opravdu nedá dívat. Také se nenechte zmýlit názvem či přítomností Diany Amft, toto nemá s Holky to chtěj taky žádnou spojitost - především co se snesitelnosti týče. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Why are you leaving ,2. Hockey bitch ,3. I am the one ,4. The birds and the bees ,5. Rebecca ,6. I was made for loving you ,7. Joey lost his mind ,8. Betawave ,9. Burning up ,10. Every day ,11. So what ,12. Maja's love ,13. Hello mister Waller ,14. Ladies night ,15. Strip & swing ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že vrchol nevkusu je Kameňák a řada šílené Olmerovy "porevoluční nové vlny". Zde jsem na vážkách, zda je tohle německo na tom opravdu se svým, již od přírody pokleslým vkusem, tak špatně, nebo zda se jedná o cílený záměr tvůrce. Celá série postpubertálních masturbátorsko-voyerských filmů mi nikdy nepřirostla k srdci, ale vzhledem ke skutečnosti, že mladí jsou na světě pořád, asi vždy toto téma vyprovokuje nějakého, věkem uvadajícího tučňáka k dalšímu revivalu. Tak jo chlapi, pokud to byl opravdový záměr, potom dobrá práce... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama