Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

rounen: naprosto souhlasim. tak aby se oni zasmali primitivnimu humoru, to je pod jejich uroven. Ja jsem se paradne smal.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

no se srovnáním s americkými komediemi je tenhle film absolutní pecka... tady jsem se příjemně bavil a hodně krát zasmál... já bych dal 4 hvězdy... a 80%... ted nechapu některe hodnocení od vás že je film odpad... vy jste se nesmály?protože trapné to právě nebylo,jiné komedie jsou trapné,ale tohle si myslím že vůbec...a postupně i děj pobaví,obzvlášť doporučuju pouze dabing...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Mě tenhle dokonalej pubertáckej humor celkem rozesmál ale chápu to zdejší hodnocení.

Adamas

Adamas (hodnocení, recenze)

Opravdu k ničemu film, co víc k tomu říct. U pár hlášek jsem se zasmál, jinak totální ubohost.

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

jedna hviezdicka zato, ze dievca mu vsetko odpusti a zalubi sa donho, ked ho pocuje rozpravat sa so svojim penisom., ktory si chce sekerou useknut..

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

max koko.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hod odpad!!!!!!!!!!!!!!!

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

hm tak toto som si pozrel len preto lebo chupacabre tomu dal 5*, inak by som si to sam od seba nepustil ... povedal som si: hm veeeelmi slabe celkove hodnotenie csfd tak skvele na otestovanie mojho a "chup-ovho" vkusu .. a tak ma tento film dost dost bavil uz absolutne hned od zaciatku som sa neprestaval usmievat a miestami aj takmer ostal s max. otvorenou "hubou" (scena so sekerou :D, ; film ma zaujal a vtiahol do deja a kedze pochopitelne miestami "unreal" ale to pri tomto filme nie je podstatne ba priam som to ocakaval a vital...davam plnych 4* zasluzene z filmoveho zazitku ..

790511

790511 (hodnocení, recenze)

Přiznávám, neviděl jsem to celé. Ale co jiného, než "odpad" dát filmu, který mě dokonale odradí několika dialogy od dalšího setrvání před obrazovkou? Je jasné, že nejsem ta správná cílová skupina. Kdybych toho kousek nezahlédl v televizi, ani bych nevěděl, že něco takového existuje.

Dooby

Dooby (hodnocení, recenze)

Překvapuje mě, že Kluci to chtěj taky je těžce odsouzen. Ani se mi nechce věřit, že všichni, co mu přiřkli hodnocení opad, ho viděli celý. Do okamžiku vstupu Wandy do filmu hodnotím za jednu hvězdičku, ale od toho okamžiku Wanda a Redbull zapracovali na jedničku a královsky jsem se bavil. Tobiasův humor byl slabší až trapný viz. scény s babkou, ale i tak dokázal pobavit viz. šmouha na Ferrari. Redbull a jeho masturbace, rozšířené zorničky, když zaostřili samičku, či scéna se sttérem ... nezapomenutelné :)

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Deutschland,Deutschland.....tekova blbost jakou svet uz snad nikdy neuvidi.

Glutexo

Glutexo (hodnocení, recenze)

Tohle bylo hodně blbý. Půl hvězdičky za to, že to nebylo americký a druhou půlku za to, že ne to nebylo natolik nekoukatelný, aby mě to zvedlo z křesla.

F@lc0n3R

F@lc0n3R (hodnocení, recenze)

Pikantni humor,ale nepohladil me po srdci :/ . Dávám ***,jelikoz jsem se pri tomhle filmu v mem puberálním obdobi nasmal ;-)

Kamca_

Kamca_ (hodnocení, recenze)

Bylo to mnohem horší než Holky to chtěj taky. Takhle jsem si to teda nepředstavovala. Hodně mě to zklamalo a myslela jsem, že to ani nedokoukám.

Reklama

Reklama