Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde byli všichni ti skuhralové, když se před lety točili (a stále točí) jen chlapské filmy, chlapi tohle, chlapi tamto a ženy ve filmech byly jen na okrasu? Hloupé ustrašené puťky, které chlap musel zachránit a opíchat? Dívali se a drželi hubu. Tak proč teď skoro všichni skuhrají, když to přestává platit a stejně přehnané, jako tehdy i dnes chlapské filmy se teď točí ženské? Ty vole, to jako někdo od filmu jako je tento čeká něco sofistikovaného? Hlubokého? Ne, prostě jen další přehnaný akčňák, kde ale jsou hlavními hrdinkami ženy - jsou tvrdé, chytré, neohrožené a tlačí to stejně, jako to tlačí chlapské akčňáky. Vadí mi to? Vůbec ne, protože ten film má pobavit. A to dělá. A sexistickou ruku na srdce (či jiný orgán), pokaždé, když byla před kamerou Kristen Stewart mi bylo úplně u prdele, jaký ten film je. Z té se klube zajímavá herečka. Pokud se tak ještě nestalo, tak se brzy zcela vykoupí za Twilight. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naomi Scott je sladká jako vždy, ale film si pro mě ukradl Jonathan Tucker, který se tváří jako Robert Patrick zamlada a náramně mu ta role hitmana sedí. Jinak je to vcelku nesympatickej film, kterej nemá ani duši a ani povedenou akci. V zásadě to na mě působilo, jako na zakázku odvedený produkt poplatný době, který však nemá žádné skutečné filmařské kvality, ani dobrý scénář a až na pár povedených vtipů okamžitě vyšumí. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, tak andílci z roků 00 a 03 se tak vážně nebraly. Tady holky si hrají na MI, a kdo ví co ještě, ale s tím rozdílem, že to nefunguje. Žádná sympatická postava, humor, převážně od Kristen, nefunguje, a akce s příběhem - nic zajímavého a převratného. Celkem jsem zklamaný. Původní andílky nemám nějak zvlášť v oblibě, ale dalo se na to s nadsázkou koukat. A hlavně tamty herečky byly sympatické a vtipné. Zde ani s velkou mírou nadsázky to nejde. Hrůza. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ja nvm či bol horší dabing alebo druhá polka filmu. To jak keby Banksovej došli drogy alebo si dala až veľmi veľkú dávku. To je tak zbytočný a nezaujímavý film. Hlavne tá druhá polka je totálne mimo. Herečky sa síce snažia, ale neverím im ani jeden súboj, ani jednu repliku. Nečudujem sa, že to v kinách prepadlo. Girl power film, z ktorého sa smejú snáď aj samotné ženy. 1 z 5 ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hned po úvodní scéně jsem to sice chtěla vypnout s tím, že už jsem moc stará na to, abych plýtvala svým časem na koukání na špatné filmy až do konce, ale zvědavost mě nakonec přiměla zůstat a potom už to bylo jen lepší. Byly tam sice nějaké ty, jak dnes děti říkají, cringe momenty, ale obecně to byla stejně nelogická, mírně zábavná akční slátanina jako každý druhý film, tak nevím, na co si všichni stěžují. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)
  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama