Reklama

Reklama

Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády. Zbrusu nový smrtící Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) se vrací v čase, aby dohonil a zabil Dani Ramosovou (Natalia Reyes), která žije obyčejný život v Mexico City se svým bratrem (Diego Boneta) a otcem. Daniino přežití závisí na jejím spojenectví s dvěma bojovníky – Grace (Mackenzie Davis), vylepšenou super bojovnicí z budoucnosti a bojem posilněnou Sarah Connorovou. Zatímco Rev-9 nelítostně ničí všechno a všechny, kdo mu stojí v cestě při honbě za Dani, nachází tyto tři cestu k T-800 (Arnold Schwarzenegger) ze Sářiny minulosti, který se zdá být jejich poslední nadějí. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 078)

smirec1 

všechny recenze uživatele

Terminator ako pestunka...som fanusik Terminatora ale od tohoto filmu, na ktorom sa podielal Cameron som teda cakal viac....a to som sa uz usmieval ked prisli k Arnoldovi, ze 20 rokov zil so zenou a vychovaval chlapca a nikto nezistil, ze je robot ;-)) toto by bolo lepsie keby to uviedli ako parodia na Terminatora! A tiez mohli tie efekty, ked skakal zly Terminator urobit vierohodnejsimi! Genisys bol omnoho lepsi film ako toto ()

kacci 

všechny recenze uživatele

Hvězdička dolů za scénu v letadle. Jinak nejlepší terminátor od dvojky. Linda H. je i v šedesáti pořád stejně drsná a Arnie nezklamal. ()

mitrax 

všechny recenze uživatele

Myslim, ze Terminator doplatil na to iste na co doplatil aj Alien. Jednotka sa stane legendou filmu, ktora vytvori nove hranice a pokracovania ich nalezite vyuziju. Nasledne kazde dalsie pokracovanie je viac a viac mimo. Mne sa ale pacili aj A3 a T3. A tam mal pribeh skoncit. Pozor! Spoilery babicka Sara ako lovkina terminatorov? zostarnuty terminator ako pozorny rodic, ktory lutuje zabitie mladeho Johna? miesto Skynetu nejaka Legia alebo Legie? WTF? nehovoriac o nelogickostiach ako odkial vedel T800 kedy a kde pride dalsi terminator a preco to posielal Sare? To nedava logiku... ()

cxxj 

všechny recenze uživatele

Nebýt tak neuvěřitelně nesympatické postavy Grace, tak tomu filmu dám z nostalgie a kvůli Armiemu a Sáře 2 hvězdy. Málokterá postava (obzvláště ženská) ve mě dokáže nevzbudit ani špetku zájmu a sympatií, ale za to tak velikou hromadu antipatii... Slušná absence logiky pří akčních scénách (opravdu nechápu, jak by dokázala Q7 ohořet za necelé 3 vteřiny) mi také dokázala silně zhoršit celkový dojem. Nemít tu úchylku sledovat nové díly starých klasik, tak si nezníčím náladu dokončením tohoto ,díla,. Hvězda za T800(ať ho pojmenují jakkoliv) a Sarah Conner. ()

MRParis 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá podívaná nicméně jsou nejlepší první tři díly ty ostatní jsou jenom laciné napodobeniny které za moc nestojí Hollywoodu očividně dochází nápady že dělají z těch skvělých filmů jako je Terminátor, Rychle a zběsile nebo Piráti z Karibiku seriály kde jsou vždy první díly skvělé ale pokračování stojí za prd. ()

dombas 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to je dost dobrý rozloučení Arnolda s rolí Termínátora..pokud to rozlouření bylo..tyhle kultovní herci dokáží i v důchodu přitáhnout old school fans jako třeba mě :-) Arnold skvělej, bavil mě..co se týká filmu jako celku, dost mě se*e gender, "me to" aby se neposraly feministky a multi kulty, co teď hollywood rozjíždí a se*e do každýho filmu, musí tam hlavní role bejt ženská, mexikánec, černoch, japonec, jinak by to nešlo, co na plat, že ani jeden z nich neumí hrát a je topornější než poleno..hollywood půjde tímhle pěkně časem do ha*zlu.. ()

Kallic 

všechny recenze uživatele

Možná by se měl příště Termnátor vrátit v čase do roku 1984. Tam zbít Sarah Connor a vysrat se na další pokračování. Tohlebyla děsivá hrůza. ()

hovnocuc 

všechny recenze uživatele

Hele, ten film má spoustu škraloupů - trochu zmatenej a přežvejkanej příběh, pár zbytečně natahovanejch pasáží, něco nelogičnosti, pár uplnejch pitomostí (zejména ta letadlová scéna-to bylo hodně přes čáru) a na muj vkus moc ženskejch, což u těchlech žánrů většinou dobrotu nedělá. Na druhou stranu na mě trochu dejchnul ten starej terminátor (což neni málo), efekty pěkný, většinou to i ocejpá, přestože to spěje ke zřejmýmu konci, zustává to napínavý. Kapitolu samu pro sebe pak představuje Arnie role, na kterou si sice počkáme až do druhýho poločasu, ale nejenže s sebou přinese určitou nostalgii a zajímavej/neotřelej/nečekanej příběhovej vklad, ale (naopak dle očekávání) i zpestření v podobě klasickejch hlášek a postojů robota-nerobota, člověka-nečlověka. Vyprávění o závěsech, zmínka o Texasu atd. skutečně potvrzujou jeho vlastní slova, že je nesmírně zábavnej. A už jenom za tohle ten film nemůže bejt průměrnej tříhvězdičkáč... Mohlo to bejt lepší ale taky daleko daleko horší, protože se z pomeranče tohohle kultu, obzvlášt v dnešní době, donekonečna šťáva mačkat nedá..jakkoliv je to lákavý. ()

Pennywise168 

všechny recenze uživatele

Masivní, dynamický a zábavný akční biják, který si pro sebe urvali dva "důchodci", Linda a Arnold. Ano, chvílemi je to až příliš uvědomělé a vysloveně dámská jízda, kde původní terminátor dělá spíš komickou vložku (což dává s přihlédnutím k většinu času naštvaným dámám smysl), ale akce je správně nařvaná a obvykle má i zajímavý nápad či prostředí. Solidní je i protivník, který je kombinací terminátora z jedičky a dvojky. Ano, když se člověk zamyslí nad tím, co se ve filmu děje, tak to nedává vůbec žádný smysl - ale to nedává u většiny akčních scifáren, tak proč to řešit. ()

TonyXX 

všechny recenze uživatele

Film nenavazuje přímo na druhý díl, ale dějově ho spíš úplně vykrádá. Zachraňuje to jen Arnold a Linda, ale za ně aspoň 65 % ()

Ond.RasH 

všechny recenze uživatele

Velebnosti, du blejt. Terminátor si založí rodinu, hladí pejska, chová se jako člověk a řeší záclonky :)))) A to je přesně ten důvod proč jsou filmy z 80. a 90. let nepřekonatelný ve svém projevu a atmosféře, jelikož hlavní hrdinové nebili genderově poskládaná sebranka, aby jsme se všem zalíbili. Místo charismatických dospělých hlavních postav a filmu pro 18+ tu máme pohádku, kde na nás neustále utočí předigitalizovaný mexický záporák Terminátor laděný do skinu vesmírné šedé, protože ta teď letí a má za úkol zneškodnit mexickou 15 letou holku co je šéfka odboje "vubec ji to hraní nejde". Na pomoc ji přiletí feministická veganka a stará dobrá Sarah Connorová....... to nejlepší na konec Terminátor aka Arnie se jmenuje Kárl !!! :))) ()

Narg79 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem na ten film jít do kina, ale nebaví mě v 3D číst titulky a s dabingem to nebylo nikde. Podle mě to byla marketingová chyba, protože po shlédnutí teď s dabingem, se mě ten film líbil, i když mi vadí to genderové vměšování dnes skoro do všech filmů. ()

Vampiroza 

všechny recenze uživatele

Překvapilo. Sice už by toho Terminatorstvi na můj vkus stačilo asi jako rychle a zběsile už po padesátý, ale návrat Lindy je příjemným osvěžením. Koukatelné a fajn. Jediné co vadilo tak pokus o restart aby vše mohlo začít znovu s holkou místo kluka a protlačení ženských rolí. Proč to prostě nemůžou skončit a nechat to být skvělé dokud to ještě jde ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Skvělý akční film,který trpí tím,že je až moc navázán na první dva díly.Další ignoruje a máme tu guláš.Být trochu jiná základní zápletka a i jiné postavy tak bysme měli superdílo. ()

brondy 

všechny recenze uživatele

objektivne --- za 4* --- jedna navyše je čisto neobjektivne sentimentálna, za to že človek vidí opäť skutočného Arnolda a skutočnú Sarrah :-) Terminátor bola vždy srdcovka, vrchol bola 2ka.. a toto rád zaradím hneď za ňu :-) ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele

Za pár akčních scén dávám jednu hvězdu.Jinak se jedná o film, kde z terminátora Arnolda udělali ubožáka. Jinak jsem fandil zápornému terminátorovi, ať holčičkám a jedné důchodkyni nakope zadek. Navíc mě naštvalo, že John Connor je mrtvej a ve filmu velice chybí. Protože plejáda postav je přišerná a příšerně napsaná. ()

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Reklama

Reklama