Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Od prvních minut tahle pokažená krádež a zamotaná rošáda s 25 kily kokainu (a skvělým obsazením!) drží nohu na plynu a byl jsem mile překvapen, jak v rámci žánru věrohodně eskaluje a thrillerově šlape, včetně výborných kontaktních rvaček. Bohužel v poslední třetině jí dochází dech a nelogičnosti v řešení situací se kupí. Za klišé z největších, kdy do přestřelky vyráží ochránit synáčka ustaraná maminka zdravotní sestra s pistolkou v ruce, nakonec tu čtvrtou hvězdičku seberu. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Foxx s rozpáraným bruchom behá, pláva, prežije niekoľko súbojov 1v1, dáva jednotky na hlavu a to všetko kvôli drogám, ktoré nemá, aby usvedčil skorumpovaných fízlov, ktorí mu robia šéfov a popri tom, ako bokofku, ešte oslobodzuje svojho syna z Luxusného kasína. A Miška tam eln poplašene behá, dostáva naprdel od všetkých, tiež prežije priestrel brucha a život ozdaj funguje, Nebavilo ma od momentu, keď sa do toho zaplietol ten s tými účesom a po tej najväčšej logickej diere v histórií kinematografie. Inak ozaj, kde nakoniec skončili tie drogy? Slabé 2 z 5 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Jamie Foxx v nasraném módu, kterého všichni chtějí jen a jen ojebat včetně maminy Monaghan. Vcelku nenáročná akční výplachovka, která svoje karty rozdá hned záhy a vy se pak jen debilně tlemíte, jak je to všecko krásně dementní. Ale pro dnešek zrovna takovýhle styl moc potěšil. Akční scény jsou ucházející a vy tak máte pocit, že jste zkoukli zase jednou pěkné hutné béčko. 60% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční jednohubka. Je to jeden z dalších příběhů o zkorumpovaných policajtech, ale dobře se na to dívá a vlastně po celou dobu filmu je tam dostatek akce. Není to sice nějak převratný film, ale myslím, že pokud ve čtvrtek večer nemáte co dělat a máte rádi akční filmy, tak tohle je ideální film pro vás. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama