Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 4
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele Shaman::.. k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2011) (S01) 

Spíše než seriál, mohu komentovat "inteligentní" komentáře a hodnocení zdejších, kteří jsou soudci po prvních dílech, aniž by viděli celý byt, ne jen předsíň. Ten, kdo viděl In the Treatment, může říct, že se jedná jen prachsprostou kopii. Ale musím říct, že o povedenou kopii. Na jedné straně kéž by každá kopie vypadala tak profesionálně, vizuálně dobře, s výbornými českými výkony. Na straně druhé si říkám, že je to další stádium překročení dobrých hranic globalizace. Za chvíli nebudeme franšízovat jen fast-foody, elektro-domy, ale i myšlenky a nápady… To je na psychoterapeuta:-) Po zhlédnutí celé 1. série: Tvůrcům ke cti, že se ke konci odpoutali od předlohy a zakončili konec jedné postavy po svém. ()

Série 2 (2013) (S02) 

Všechny plusy a mínusy jako u první série. Stálo by za podrobnější zanalyzování:-) rozdílů oproti americké verzi. Mám pocit, že závěr vztahu mezi Markem a Ditou je v české verzi mnohem více smířlivější. Asi přeci jen už třetí série nebude... ()

Reklama

Reklama