Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (176)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základ je pristúpiť nato, že sledujete rodinný seriál, kde najdôležitejší je pátos a rodinné hodnoty. SPOILERy! A jediná vec, ktorú máte vo svete Stratených vo vesmíre istú, že nikto z nich nikdy neumrie. Aj keď to každú časť vyzerá, že zomrú aspoň traja (prípadne všetci), alebo keď dokonca naozaj zomrú, vždy sa to nejak nakoniec spraví a prežije aj ten robot.  A tolerujete to, pretože ste si Robinsonovcov obľúbili, všetci sú charakterovo rozdielni, nepríliš iritujúci, a všetci rovnako odhodlaní. Je to taký príjemný chlapecký seriál na nedeľu ráno. Užil som si ho (aj napriek/vďaka  dvojročnému čakaniu, ktoré nám corona pripravila, po jednom z najdrsnejších cliffhangerov, čo televízia zažila). Obľúbené postavy: Judy, dr. Smith. Obľúbená epizóda: S02 E10. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Matt Sazama a Burk Sharpless se zaměřují na ryze komerční projekty určené pro náctileté. Mají za sebou tři velmi průměrné fantasy filmy a tento seriál kvalitou nevybočuje. Dobrodružné Sci-Fi, bez humoru, bez nadhledu s nevýraznými herci, s příběhem, který osloví spíš malé kluky než dospělé. Z 50% se řeší otravné rodinné hovnoty a z 50% je to dobrodružství, kterému jakoby napsal základní osnovu 10 letý kluk se zálibou v meteorologii a přírodních živlech, protože cca po každých 10 minutách je tady někdo vystaven mrazu, ohni, bouři a zase bouři a tak pořád dokola. Seriál opuštěn po 2 dílech. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavne poteší, že to je výborne technicky zvládnutý seriál. Radosť pozerať, že sa s tým dosť vyhrali, či už pri tvorbe kostýmov, másk, žiadny prestrelený sci-fi s množstvom zbytočne uletených mimozemšťanov, pekne vypracované kulisy vesmírnych lodí, poteší minimum trikových sekvencií. Príbeh v pohode, herci fajn, nechýba dobré napätie. Prvá séria ma milo prekvapila. /75%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaké parádne guilty pleasure scifíčko. Neskutočne som si celý seriál užil, aj keď je pravda, že niektoré diely bavia menej ako tie ďalšie. Páčila sa mi hlavne prvá séria, no druhá končila veľmi zaujímavo, a to sľubuje nádejnú tretiu sériu. Určite si ju nenechám ujsť. Zatiaľ slušný nadpriemer. 80/100 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavná rodinná sci-fi, která se možná někdy až moc drží těch témět rodiny a přátelství, ale na druhou stranu právě tohle se musí od Ztracených ve vesmíru čekat. Třetí série sice možná byla až moc natahovaná a ten příběh kolem rodiny Robinsonových mi přišel vyčerpaný, do cíle jsme ale došli se ctí. Takže rodino Robinsonových (včetně robotů, slepic, posbíraných přátel nebo znovuobjevených dávno zemřelých), díky za těch 28 dílů, byla to rodinná jízda se vším všudy! ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)
  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama