Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (175)

Hogun 

všechny recenze uživatele

Keď jedinou zaujímavou a ako tak uveriteľnou postavou je Robot a Kura, tak je asi niečo zle. Totálne dementne sa chovajúce, maximálne nesympatické postavy, ale aspoň príroda bola pekná. Efektívne ale nudné, trápne a iritujúce, celkovo štandard od Netflixu. Dr. Smith bola na úrovni Segala po lobotómii mozgu. Ostatní to dotiahli 'aspoň' na úroveň hojdacieho koňa. 4/10 ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don West (Ignacio Serricchio), zde má velmi těžký úkol udržet příšerné herectví a otravnost ostatních postav na svých bedrech. Bez něj a snad Penny bych to asi nevydržel sledovat. Všichni tu hrozně přehrávají a každý zde mluví a kouká do dáli jako nějaký filosof. Do toho to všichni říkají tím úplně stejným stylem. Slovo Robinson jsem tu slyšel snad milionkrát (Hlavně když si Robinsonovi mezi sebou řekli vícekrát celým jménem než jen křestním) a už mi to drásalo nervy. Rodina zde celkové funguje poměrně špatně a nerealisticky. Smithová, která měla potenciál se stát postavou, do které se nejlépe vcítím, tu je příšerně otravná a přehrává tak, že ji to nemůže nikdo věřit. Je tu brána za geniální a já umíral při každém jejím nápadu a při tom, jak ji to vyjde. Maureen taky příšerně zahraná a ještě k tomu je její postava taky k nevydržení. Scénář je něco tragického. Hustota zvratů a jejich klišovitost je na absolutním maximu. Když jsme v té nejlepší chvíli tak se něco posere. Naopak když jde do tuhého, tak jsou zachránění. Jasný, je to tak v každém seriálu, ale tady se prostě nestane, že by se to stalo jinak. Uměle a nefunkčně se to tím snaží zdramatizovat, ale akorát oddalují to co mě reálně zajímá. Ve 3. sérii se dost věcí značně zlepšilo. Planety, charaktery i zvraty. Celkový audiovizuál, ale hlavně vizuál je prostě vrchol v seriálové tvorbě. Celková záhada ohledně robotů mě také dost brala a objevilo se zde pár super momentů. Nějaké kladné emoce jsem přitom také pocítil. Konec dost velký bordel. 55% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nechajme sa prekvapiť, či Lost in Space skutočne skončili treťou sériou. Všetko sa dokonale uzavrelo, všetko dostalo zmysel. Ale stále by samozrejme bolo na čom stavať aj ďalej, predovšetkým po záverečnom zábere tretej série. Lost in Space je presne taký, aký má v rámci svojho subžánru rodinného sci-fi byť. Síce si ho asi viac užijete s dospievajúcimi potomkami, ale nie je problém si ho pozrieť v dospelom veku aj osamote. Len treba niektoré veci brať s rezervou a chápaním cieľovej skupiny. Ide o jednu zo seriálových výnimiek, kedy sa dej umelo nenaťahuje a všetko ide správnym tempom vpred. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1. série je dost povedená. A to mě čeká druhá, která má lepší hodnocení. Znám hlavně film s Joyim a kreslený seriál jen hodně matně. Postavy, jejich povahy, osudy, kdo přežije, kdo proč a jak, tedy jsem nemohl očekávat žádné překvapení. I tak jsem ale nejednou musel pustit další díl, abych viděl, jak se problémy Robinsonových vyvrbí. Oproti jiným současným scifi seriálům jsou Robinsonovi vizuálně snad nejlepší, herecky skvěle obsazení a těch pitomostí naštěstí je také minimum. 2. série začala skvělým dílem, ale bohužel po návratu Resolutu přišlo několik dílů, kde se děj musí věnovat všem postavám, ač se u nich neděje nic zajímavého, nebo se vymýšlí zbytečné a ne moc zajímavé zápletky. Druhá polovina řady je ale už napínavější a spojuje takřka už jen to podstatné. Příprava na třetí řadu slibuje zase něco trochu jiného a snad to bude zase fajn. 3. série se už v nelogických nesmyslech strašně moc topí. Aby scénáristi dotáhli vše do konce, tak se logika už ani trochu neřeší a je to porod. Co se dalo v prvních dvou řadách odpouštět už divák, kvůli slabému příběhu a ještě slabším vztahům mezi postavami, nepřekousne. Že všechno dopadá až v poslední vteřině, na akurátní počet kWat, prostě drama na maximum, tak už působí jen úsměvně. A hrání si s tím, kdo snad umře? V tomhle seriálu? Trapný. Třetí řada tak seriál sráží do lepšího průměru. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Divím se, že jsem se k tomu dostal až teď. Seriál je to rozhodně zajímavý. Ani jsem nečekal, že mě to tak chytne. Ukazuje nám rodinu Robinsonových, která ztroskotá při snaze o kolonizaci nové planety. Všem jde o život a čas utíká. Podaří se jim vůbec přežít první noc na této nehostinné planetě? O přežití jsou vlastně všechny další díly a série. Naše rodina se spojí s dalšími kolonisty ve snaze opustit planetu. Podaří se jim na svou stranu získat mimozemského robota, ale zbytek robotů je proti nim. Tento boj svádí vlastně až do konce, jen na jiných planetách. Je to fakt dobře udělané a hezky to kombinuje prvky rodiny a sci-fi. Celá rodina je sympatická a člověk jim fandí. Finále je přímo impozantní. "Pozor, nebezpečí!" ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama