Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2025), 37 h 29 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(65)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (219)

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Nejosmdesátkovatější , neosmdesátkovej seriál ze všech.  Nejsem nějaký extra fanoušek Karate Kidů, i když se mi to líbilo. A zjistil jsem že jsem asi viděl jen jedničku. Ale od Cobra kai se nemůžu odtrhnout. Je to vtipný, nostalgický, probudilo to ve mě moji dětskou duši. Spoustu klasického klišé, které si dělá srandu samo ze sebe a já to v těchhle filmech a seriálech miluju. Klišé, není klišém bezduvodu.  Suprový hlášky. A šikana v Dojo je skvělá. Nic tu není černobílé. Postavy jsou chvíli dobrý a pak parchanti. Něco jako ve Hře o trůny. Skvělé hraní Williho Zabky, to se musí uznat. První díly a série byli hodně o vtipu, ten šel později trochu dozadu, coz je trochu škoda. Ale není to výtka. Za mě tenhle seriál nemá žádnou chybu.  Vždycky , jednou za pár let většinou se objeví něco co mě položí a to je tenhle případ a nečekaný, to že mě Cobra Kai bude takhle bavit jsem fakt nečekal. Končím pátou sérii a sere mě to. Kdyby měla už teď 20 sérii vydrželo by mi to déle 😀  Jestřáb je TOP 😀 ()

anais 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série hodně překvapila. Způsob jakým tvůrci pracují s původními charaktery je naprosto bezprecedentní. Jednoduchý příběh původního filmu, kde byla hranice mezi dobrem a zlem zcela jasná, je převrácen naruby nahlížením dané situace z pohledu všech zúčastněných. A je to napínavé, vtipné a dojemné zároveň. Přitom to není žádné "umění" - teenagerská lovestory je plná klišé, a celé to působí trochu nízkonákladově. Ale to je úplně jedno, protože manipulace s emocemi je tu tak chytrá, že se při finální bitvě na konci druhé série všechno zúročí, a ten rok čekání na další sérii bude hodně dlouhý... (a ještě bych podotkl, že zatímco v první sezóně působily souboje celkem legračně - choreografií i střihem, tak ve druhé je to zcela jinde - nekompromisní, tvrdé, měřítkem až nerealistické...). ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Původní filmy znám, ale pamatuju si je jen matně, proto jsou občasné flashbacky vážně super na připomenutí. Jako nejlepší tvůrčí tah celého seriálu beru udělat ze záporáka prvního dílu prakticky hlavní postavu, zvlášť když Žabka takhle herecky válí. Nostalgická nota hraje sama a staré spory jsou stále živé. Přestože se seriál občas nachází svými změnami stran a zvraty spíše na půdě telenovel, dokáže z nich kvalitně vyBruceLeet. Studenti jsou fajn a tvůrci si s našemi sympatiemi k nim moc hezky hrají. Karate hraje (samozřejmě) velkou roli, je ho zde hodně a choreografie baví. Oceňuju zvyšování kvality v průběhu sérií. Seriálu jsem se bůhví proč  4 roky vyhýbal, následně jsem všech 5 sérií zvládl za 6 dní a to jsem nekoukal jen na ně! Osmdesátky jsou furt v kurzu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strike first! Strike hard! No mercy! - Udri prvý! Udri tvrdo! Žiadne zľutovanie!!! V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Dódžó Cobra Kai povstalo z popola ako bájny, mýtický Fénix. Nostalgický, seriálový karate návrat k ideálom a atmosfére osemdesiatych rokov minulého storočia sa dokonale vydaril. Úžasná, päť hviezdičková, retro karate jazda. Cobra Kai never die!!! ***** ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Na Karate Kid moje generace kluků vyrostla a já nebyl výjimkou. Pak přišel remake s J. Chanem a mladým Smithem, a to už jsem nekousl. Pak přiletí seriál a já nemám slov. 30 let uteklo jako voda a jsme zpět. Vzpomínky, postavy, herci. Už jsem teď dokoukal druhou sérii a nemám slov. Perfektní práce. Herecky i režijně zmáknuté na 110% a pro nás zásah na tom nej místě. Fakt povedená záležitost! Hrozně moc a čekám už teď netrpělivě 3. sérii. Proč ale nedám 5*? z jednoho jediného, ale pro mě hrozně moc významného důvodu. Ta děcka. Jakoby se tvůrci soustředili na tu nostalgii a zapomněli na zdravý rozum. Což platí pouze u scén a příběhu těch dětí. Protože to děti jsou. Mají řešit svoje problémy. Ale tady se na ně klade hrozně moc tlaku a důrazu na jejich úsudek. Sakra děcko si nemá co rozhodovat, jestli bude nebo nebude bydlet u táty. Jen jeden z příkladů. A ty bojové scény. Děti se takto neperou , nemají a nebudou. Jako vystřižené z Van Damma.... to mi vadí, ale asi jediné. Jinam nářez a děkuji moc! ()

Galerie (933)

Zajímavosti (33)

  • Epizoda je věnována pamatáce Jeffa Kaye (1965–2021), který pracoval jako první režisérův asistent na této epizodě a také na epizodě Extrémní opatření (2022). (Rominator)

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama