Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 126)

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Hodnotím tento snímek stejně jako předešlý díl, ač i v tomto díle jsem se střetl s hluchými místy, které akční scény zachraňují, tudíž jen mírně se mi druhý díl líbil méně, než ten první. ()

Mis.kin 

všechny recenze uživatele

První díl mě naprosto dostal a tuhle postavu jsem si zamiloval, a tak jsem byl zvědavý na pokračování, a to rozhodně nezklamalo, ba naopak. Osobně si myslím, že dvojka je ještě tak o 30% lepší jako jednička, je dravější, ostřejší, surovější, je to prostě totální nářez, u kterého jsem celou dobu pohupoval nervózně nohama a zatínal pěstičky... a když jsem si myslel, že akce nemůže bejt větší, přišla scéna mezi zrcadly, která je prostě epická. Finální scéna v hotelu mě docela překvapila, ale asi bych to udělal stejně. Těším se na pokračování, hádám, že bude ještě lepší! ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jedno ne. Vcelku nedávno jsem s kamarádem vedl diskuzi o tom kolik druhých dílů v historii světového filmu překonalo jedničku. Nenašli jsme jich moc a ani tento kousek tuto elitní skupinku nerozšíří. Přitom potenciál si to ze svého předchůdce neslo parádní. Ale tohle mohlo vzbudit nadšení jen u fanoušků středověkého Japonska, protože takové harakiri ještě neviděli. Už první část filmu, ke které se bohužel upsal i můj oblíbenec Peter Stormare nastavila laťku nízko,... veď čo to tárám..., rovnou ji zakopala pod zem a zbytek filmu se vedl ve stejném duchu. Škoda, že jsem si své WTF???!!! několikrát pronesené v průběhu filmu nenahrál, protože v posledních 20 minutách jsem si ho mohl přetáčet furt dokola. Závěrečné hodnocení: Jedno opravdu velké zklamání. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

A jestli se neukopali do držek kopou se do nich dodnes.........80. Honkg Kongská kopačka v moderním střevě. Kdyby se netvářili všichni tak strašně vážně......... Rozpichaný dokopaný skoro mrtvý Reeves všechny zabije a nejlépe holýma rukama. Arnoldovi a Sylvestrovi to žeru, ale tady neee. ()

frahor 

všechny recenze uživatele

Až budu mít jistotu, že se nebude konat John Wick 3, změním hodnocení na 5*. Nerad bych se dočkal rozmělnění téhle stylovky podle vzoru Resident Evil, kdy se děj smrknul na brodění krví a nábojnicemi. ()

Artin 

všechny recenze uživatele

John Prick se na svých vratkých nohou vrací z důchodu a vrhá se svou umaštěnou hlavou do víru zabíjení. Patetická parodie na Nea, který se s koženým ksichtem prochází lokacemi, kde všechny postavy jen nábožně opakují John Prick, John Prick. Od okamžiku kdy se zachová jako totální buzerant, když v lázních střelí nahou (hezkou), bezbrannou ženu do hlavy si zaslouží už jen pohrdání. A nepovedené vykrádání Bonda, Kingsmana, Komanda a sebe sama na tom už nic nezmění. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Velke zklamani,na jednicku to nemelo ani zdaleka,prislo me to dost neprehledne a ani nevim,proc jsem vlasne se dodival..Asik jsem tomu chtel dat sanci a cekal jsem ze me neco prekvapi,bohuzel se nestalo.. ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z prvního dílu si pamatuji, že někdo někomu zabil psa nebo kočku. Uvažuji co si budu pamatovat z druhého dílu. Jo už vím. Žes se to odehrávalo v Bukurešti nebo Bělehradu? Já si ty města na B strašně pletu. ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

Něco prostě funguje. Výborně například funguje spojení Keanu Reeves a John Wick. Jestli je za Wickem jednička nebo dvojka je úplně jedno, protože jsou bezpochyby stejně nadupaní a k sežrání. Tím myslím jak filmy, tak Keanu. ()

David2309 

všechny recenze uživatele

Takhle,zkoušel sem to 2x.Poprvé 15minut a podruhé ještě 10.Každopádně nedokoukáno,jako,kdyby v tom hrál Seagal,tak to chápu, ()

Ivetak 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděla a po shlédnutí dvojky jsem usoudila, že mi je to vlastně úplně jedno. Akční filmy mi nevadí, ale tohle bylo moc i na mě. Chápu, že pro někoho je to super komiksák a tento typ filmu ocení asi spíše mužské publikum, ale já si na střílecím marathonu, který tento film měl asi jako za jediný cíl, moc nepotrpím. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Film sice o trochu slabší než jednička, ale v současné době kdy spíše frčí komiksovky je toto akční klasika velice dobrá a nápaditá s neporazitelnou Babou Jagou. Dávám 80%. ()

Tranda 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že 2 bude ještě lepší než jednička, a to beru Johna Wicka za nejlepší hollywoodský akční film. Chapter 2 je o level výš. To co fungovalo v jedničce, je ve dvojice 2-krát lepší. Nekompromisní a chladnokrevní John Wick, tak jak ho nikdo nezná. Tentokráte to není kvůli svému novému milovanému mazlíčkovi, ale z jiného osobního důvodu. A celá akční sekvence začínající na koncertě v Italii končící v metru je prostě to nejlepší co jsem za poslední roky viděl. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Třetí John Wick si našel padoucha

Třetí John Wick si našel padoucha

19.01.2018

John Wick 2 loni vydělal dvakrát tolik co jednička (88 milionů vs. 171 milionů), takže se logicky dočkáme třetího dílu. Studio Lionsgate už ho stihlo oznámit na 17. května 2019 a stoprocentně ho… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

John Wick se vrátí

John Wick se vrátí

30.05.2017

Dvojka Johna Wicka vydělala dvakrát víc než jednička (88 milionů vs. 166 milionů), takže není divu, že se plánuje trojka. Režisér Chad Stahelski stále neví, jestli znovu usedne za kameru, protože… (více)

Reklama

Reklama