Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (156)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Původní dva filmy zbožňuji, takže ani animák jsem nemohl vynechat. Možná jsem lehce zklamaný. Samozřejmě jsem nečekal zázračné dílo, ale nějak mě to prostě nebavilo. Spíše to spadá do zábavy pro děti, ale pár náznaků a vtípků potěšilo. Taky oceňuji, že se nejedná o typickou kopírku, ale vymysleli si vlastní příběh. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Animák jako takový je fajn, ale ničím výrazným asi oproti podobným (Hotel Transylvanie atd) nevyniká. Určitě mu ani nepomůže srovnání s devadesátkovými klasikami, které jsou naprosto zaručenou zábavou a nasadily laťku prostě moc vysoko. Tahle verze má pár fajn povedených momentů a nápadů a některé se i ztratí bez povšimnutí (Snoop Dogovo Whats Up například), celkově tu toho ale není moc. Také mi nesedl Fester, ze kterýho je udělán fakt ultra dement (a český dabing tomu dal korunu). Druhá polovina pak místy ztrácí dech, naštěstí nemá film ani hodinu a půl a nuda nezačne skutečně nudit.  Když Addamsovi, tak ty 3 dekády staré. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem od toho asi až příliš, takže jsem nakonec zklamaná. Na první polovinu jsem se dívala s přáteli, ale nakonec jsme to vypli, protože nás to nudilo a jelikož já dokoukávám každý film, i kdyby byl sebevíc horší, tak jsem to dokoukala sama. Druhá půlka už je o chlup lepší, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Hlasový výkon je dokonalý, Charlize Theron jsem vůbec nepoznala, myslela jsem si, že Morticii mluví Mary z Downton Abbey. Ale příběhově je to hodně slabé a hodně, hodně nudné. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Hranou verzi mám hodně rád, ale tohle mě absolutně nezaujalo. Pominu design charakterů, který byl pro mě až příliš odpudivý, či zpracování, jaké se (asi záměrně?) topilo v lacinosti - divně nasvícené 3D modely, absolutně odfláklý design prostředí, atd. Příběh taky nic moc. V základu šlo o dvě dějové linky, jedna zabývající se vztahem matky a dcery (Morticie a Wednesday) a otce se synem (Gomez a Pugsley). Jenže ani jedna z nich pořádně nefungovala, rodinná pouta byla tak špatně vykreslena, že následné drama alias „být sám sebou“ nevyznělo, jak mělo. No a vedlejší linka se záporačkou, které šlo akorát o vypuzení všeho odlišného, to opravdu už nezachránila. Přišlo mi, že se děj pořádně nesoustředil na nikoho, nikomu nedal pořádný prostor a vychází z toho tak veskrze průměrný (a pro mě spíš nudný) animák, který má s původní podstatou Addamsových pramálo společného. Plus ty přepálené popkulturní odkazy? Aneb jak zní rčení „tonoucí se stébla chytá“. /// Viděno na Prima COOL s českým dabingem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)

Reklama

Reklama