Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsou Addamsovi tak krásní lidé, bylo by to někde mezi odpadem a jednou hvězdou, protože formálně jde o typickou americkou podřadnou rodinnou komedii s milující se dobře situovanou rodinou a trapnými zloduchy, kteří ji chtějí okrást. První díl, z něhož jsem viděl jen začátek a konec, lautr to samý. Tady je sice aspoň ten tábor (proč z něj Wednesday tak nutně musela na tu svatbu?), ale i na něm jsou odpůrci trapnější než trapní a slíbené skalpování stejně neproběhlo. Samozřejmě ani jeden zajímavý záběr, místo toho rychlé nájezdy, dramatické vhledy, otravný střih, zbytečné scény, neutichající hudba, prostě i technicky popcornová devadesátková žánrovka jak vyšitá. Pochválit mohu jen dokonalý výběr představitelů Addamsových a jejich stylizaci, zvláště pak šarm obou rodičů a úsměv Wednesday. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Už ne tak kvalitní, přesto důstojné pokračování, které nedělá ostudu prvního filmu. Pasáže typu skautský tábor patří k mým nezapomenutelným momentům, stejně jako postava Černé vdovy, která ne a ne zabít jednoho z Addamsonů. Bohužel, tyto dějové linky způsobily, že jiný zajímavý charakter zde více zapadl. A to ústřední postava samotného Gomeze. Škoda, že její herecký představitel Raul Julia o rok později zemřel. 70% ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

po nedávném zopakování druhého dílu této rodinky musím něco napsat. Na jedničku to nemá, ale stále si udržuje vyšší úroveň, než kdejaká pokračování. Naštěstí herci zůstali stejní a zábavy je tam taky dost. Ale tentokrát už jen lepší 3*. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepsie ako jednotka. Najviac ma bavila linia na tabore s Christinou Ricci. Z nej vyzaroval neskutocny sexappeal aj ked bola este len decko. A tie stastim sfetovane deti som mal chut zabit rovnako ako ona a tak si jej pomstu zakazdym vychutnavam. Jej pokus o usmev je rovnako zabavny ako ked sa o usmev snazil Arnie v T2. Ale aj hlavna linia, ktora sa znova toci okolo Festera je ovela zabavnejsia. Joan Cusack si tu strihla perfektnu a nadhernu mrchu. Skoda, ze sme si naposledy mohli vychutnat tak perfektny kasting. Vzdycky ma mrzelo, ze nevznikla s nimi aj trojka, ale smrt Raula Juliu to prekazila a ten videoshit s Timom Curry je nepozeratelny. Potesili aj nejake tie hviezdne camea (Nathan Lane, Tony Shalhoub). Takze celkovo som sa bavil viac ako pri jednotke. CZ dabing je uplne na hovno jak obsadenim tak prekladom, SK je perfektne obsadeny, ale miestami mi preklad tiez nedaval zmysel, takze film rozhodne odporucam v originály. 7/10. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)
  • Nejmladší z Addamsových dětí se jmenuje Pubert, přitom takto se měl v původním černobílém seriálu jmenovat nejstarší chlapec. Ten však nakonec dostal jméno Pugsley (Ken Weatherwax), protože Pubert přišel tvůrcům příliš sexuální. V roli Puberta se střídaly dvě holčičky - dvojčata Kristen a Kaitlyn Hooper. (Stupet)

Reklama

Reklama