Reklama

Reklama

The Purge

(seriál)
Trailer 2
USA, (2018–2019), 14 h 6 min (Minutáž: 41–51 min)

Tvůrci:

James DeMonaco

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Gabriel Chavarria, Jessica Garza, Hannah Emily Anderson, Colin Woodell, Reed Diamond, Lili Simmons, Amanda Warren, Paulina Gálvez, Jessica Miesel (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Totalitní politická strana vládne alternativní verzi Spojených států, kde je zavedena dvanáctihodinová akce nazvaná Očista. Dvanáct hodin explicitního a neodůvodněného násilí, rabování v té nejsyrovější formě, bez jakéhokoli postihu. Tímto extrémním způsobem se snaží politici vyřešit konstantní násilí a kriminalitu. Doufají, že se potenciální kriminálníci za krátké období vybouří, nebo za tím vězí něco jiného? Každopádně se tím spojí osudy lidí, které by se jinak nikdy nepropojily. Navíc jsou aktéři této události nuceni řešit, kam až jsou schopni zajít, aby přežili noc. (geklon)

(více)

Recenze uživatele Aurus k tomuto seriálu (3)

The Purge (2018) 

8/10. Za mě jde o velmi kvalitní seriál který je za mě o hodně lepší než jaký kolik film Očista. První díl Očisty za mě fakt nic moc není 4/10, Druhý díl 6,5/10, Třetí díl 6/10, Čtvrtý díl 7/10 a Pátý díl 5/10. První série se odehrává během Očisty neboli během 12 hodin a já si ji užil, 8/10 za mě. Druhá série to vzala jiným směrem a dostali jsme jiné postavy které byly o trochu více sympatycké než postavy v první sérii. První díl nebo dva se dohrávají během Očisty. A od třetího dílu vidíme události po očistě a jaký to mělo vliv a od 8-10 epizody máme zase očistu. Za mě to je o kousek lepší ale stejně dám 8/10 víc ani míň si to nezaslouží. Celý seriál vřele doporučuji. ()

Season 1 (2018) (S01) 

8/10. První série je za mě hodně dobrá a atmosférická. Sledujeme zde 4. linky a to nejméně sympatičtí manželé, potom typku v kanceláři která je trochu více sympatycká než manželská dvojice, potom zde sledujeme sympatickou ségru naší hlavní postavy a poslední linka je naše hodně sympatycká hlavní postava kterou sem si hodně oblíbil. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má povedenou, napětí je zde docela málo, lokace jsou zajímavé a kamera seriálu je výborná. První sérii doporučuji a jsem zvědav na poslední druhou. ()

Season 2 (2019) (S02) 

8/10. Za mě lepší než první série která ovšem taky byla dobrá. Zde musím hodně pochválit to že se tvůrci rozhodli udělat jiným směrem a ukazují nám události po očistě a jaký to mělo vliv. Za mě jde o nejlepší stvárnění Očisty kterou jsme zde kdy měli. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je výborná, atmosféru tento seriál má povedenou napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé, akce je výborná a kamera seriálu je taky výborná. Doporučuji. ()

Reklama

Reklama