Reklama

Reklama

Banda - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 8 h 14 min (Minutáž: 54–68 min)

Předloha:

Garth Ennis (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jim Beaver, Aya Cash, Jessica Hecht, Claudia Doumit, Chris Mark, Jennifer Esposito, Colby Minifie, Laz Alonso (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V intenzivnější a vypjatější druhé sezóně se Butcher, Hughie a ostatní snaží vypořádat se ztrátami z předchozí řady. Na útěku před zákonem stále bojují proti superhrdinům. Vought, společnost, která se stará o superhrdiny, mezitím profituje z paniky, kterou vyvolá hrozba super-padouchů. Objevuje se nová hrdinka, která způsobí ve společnosti rozruch a provokuje už tak labilního Homelandera. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala pomalým rozjezdem. Ovšem zlom nadešel ve třetí epizodě, kdy se celá show rozjela na plné obrátky. Také velice chválím nově vybrané postavy, především tedy jedinečnou Ayu Cash v roli Stormfront. Zakončení série sice kulervoucí, ale i tak cítím úpadek oproti první sérii. 88% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už první série potvrdila, že tohle nebude úplně moje krevní skupina a tohle vše se promítlo i do té druhé, kde jsem zaznamenal, pomalý, ale patrný sešup kvality. Kdyby to mělo jen Butchera (super přízvuk!) a Homelandera, dal bych asi víc, ale nemůžu ignorovat spoustu hluchých míst , které nezachránila ani solidní akční scéna s velrybou a nadprůměrný, poslední díl. S03 zatím odkládám na neurčito. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvypjatější emocionální scény tu člověk najde vždycky uprostřed útoku či útěku, svět se zastaví, nepřátelé si dají voraz a v klídku počkají, než si to všichni vyříkají, tak o tom jsou The Boys nejvíc. Jako jo, The Boys jsou svým způsobem zábavní, myšlenku o manipulaci s davem je třeba lidem opakovat jakýmkoli způsobem, ale jinak je to pořád seriál, který si moc nepodává ruce s logikou, a tak diváka uráží třeba to, že superhrdinové a superorganizace nedokáží ani vystopovat mobilní telefon nebo že superhrdinku, která je denně v televizi, na výletě NIKDO nepozná, aniž by se jakkoli maskovala. To je jako myslet si, že se projdu po městě s Bradem Pittem a nikdo, ale vážně nikdo, se za ním neohlédne. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je v celku oříšek. Především protože se trochu táhne. Odnikud nikam. První série nabízela skvělou ujetost, která udávala tón celého seriálu spolu s velmi dobrou dynamikou, kdy se v každém dílu něco dělo. Bylo to navíc napínavé a vyhrocené. Nějaké zásadnější a zajímavější body obratu zde byly pomálu. Je jasné, že to nemůže běžet pořád, ale člověk se pak nemůže divit, že po první sérii přijde druhá, která oproti té první vypadá jako kdyby se sesbírali ty méně zajímavé příběhy. Jinak nemohu jinak mluvit negativně. Onen tón je stále stejný, i když někdy upozadění, ale chybí dynamika. Přeci jen, to opět zachraňuje ujetost, kdy samozřejmě tam musí být nacistická konspirace a self love honitba na konci. Stále to kope. Trochu méně, ale kope. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série The Boys a další výsměch běžným superhero movies. Akorát s tím rozdílem, že už není zdaleka tak úderná, překvapivá a fucked-up jako předchozí série, bohužel naopak je děj skoro totožný, akorát akce se ubralo. Občas dostaneme dávku poctivého gore (což je výborné), ale bohužel je zde akce tak málo, že bojů ani vražd tak moc nedostaneme (asi v průměru 5 minut akce na díl...). Sérii táhne opět charismatický Karl Urban, který možná ke škodě nedostane tolik prostoru jako kdysi, dále občasný černý humor a celkově dost bizarní scény viz sex superhrdinů na ulici, Homelanderova masturbace na mrakodrapu nebo "superhrdina" se schopností házet svoje dvoumetrové péro jako lano a škrtit jím lidi. Výsledek je takový neurážející průměr, na který se dobře dívá a herecky i humorem zabaví, ale bohužel mu chybí zajímavější děj a výraznější akce, kdy kromě finálního dílu se s ní až moc šetří. Třetí sérii si nejspíš pustím i tak, ale už by to chtělo trochu obměnu. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (23)

  • Obytný komplex v Sýrii ve scéně, ve které Black Noir (Nathan Mitchell) likviduje superteroristu Naqiba (Samer Salem) byl vytvořen přesně podle popisu pákistánského úkrytu Usámy bin Ládina. (NiWi)
  • Ke konci epizody hraje píseň „God Only Knows“ od The Beach Boys. (Duoscop)

Reklama

Reklama