Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Hugo během jednoho dne přijde o práci i o manželku Moniku a nastěhuje se ke svému kamarádovi Honzovi na loď v hausbotové zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán, který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér, který tu tráví důchod, „živá socha" Stanislav nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil. Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka, která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné. (TV Nova)

(více)

Recenze (105)

Blejzr 

všechny recenze uživatele

Ten serial je tak blbej, az je dobrej :D Ja nevim, ale nemuzu si pomoct, me to bavi :D Je to jediny na co koukame se zenou v TV, jinak vse stahujem a koukame na zahranicni kvalitni serialy (Homeland, AHS...) Banda zoufalcu co zije v houseboatech a karavanech nekde u vody, chodi kazdej den do zaplivaneho pajzlu u vody, hlavni postava je kluk, co asi jako maly padal velmi casto na hlavicku, pac takovej dement by proste nemohl byt vubec, ale vubec nikdo :D A je to vsechno tak neskutecne trapne a ubohe, az je to proste vtipne :D Nutno rict, ze Lukas Langmajer je teda hnup vsech hnupu a je az k nevire, ze je to bratr Jirky Langmajera.. :D ()

Johny Mist 

všechny recenze uživatele

Hele, představ si, je neděle večer, víkend skončil, děti už spí, dojedl si tlačenku a otevřel si pivko. Natáhneš se na kanape a vypneš mozek. jako kulisu si dáš tenhle seriál a přemýšlíš si o tom, co bylo, občas se zasměješ nějakýmu tomu levnýmu vtipu a vlastně ti ani nic neschází. Neříkám každou neděli, ale jednou za čas... proč ne. Rozhodně to není odpad a ty 3 hvězdy dávám jen proto, abych tu vyvážil tu "nespravedlnost" kdy někdo dává odpad jen proto, že je to nova, nebo že je tam Klus ()

Reklama

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

A teď vypadám jako blbec. Ono to je ale tak, že jsem upřednostnil rodinnou pohodu před vkusem mně vlastním. Mám čtyřicet jedna let a dcery už se se mnou nedívají na vše tak jako dřív. Mají vlastní názory a za nějaký krátký čas budu velice silně trpět syndromem opuštěného hnízda. Proto někdy hodím za hlavu svou hrdost a trávím s nimi čas u takovýchto hovadin. A teď k obhajobě toho "odpadu". Frajeři najali populární herce (např. Sobota, Kaiser), oblíbené celebrity poslední doby (Klus), spolehlivého pitomce (mladý Langmajer) a někoho z populárního pořadu "Na stojáka" - Ivu Pazderkovou - blondýnu z reklamy na müller mix a toho idiota Pavláska, kterému nedokážu a ani nechci přijít na jméno, a který nikdy nebude umět nic kromě toho, že to navždy bude debilní, retardovaný a hlavně degenerativně škaredý idiot a trotl. Vemte tuto skupinku populárních person a něco z toho už vznikne. Hlavně aby to konkurovalo o něco staršímu "Přístavu". Však se najde dost hlupáků, co se na to budou dívat. Ty debilní kecy, které jsem musel během necelých dvou epizod snášet, mne utvrdily v tom, že jediná normální je v této stupidní sračce výčepní Boženka. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Český herci se už několik posledních let snižují ( nebo nesnižují, těžko říct ) k tomu, že ve všech filmech, seriálech, pornu... hrají bezduché blbečky k politování. Celý seriál navíc totálně postrádá logiku, jelikož přístav okupují existence, které v podstatě v reálném životě by neměli ani na holobyt obývaný Věrou Bílou. Ale v pohodě utáhnou hausbot v Pražském přístavu. Co to bude příště? Rodina Syrských uprchlíků na hraně chudoby obývá pětihvězdičkový hotel Savoy v hlavní roli Sagvan Tofi? No jestli to za pár měsíců uvidim v televizi, tak mi ukradli nápad. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu moc ty černé čísla a dost sprosté komentáře k tomuto seriálu. A už vůbec přirovnání k Bezdružicím. Podle mě se jedná o nenáročný seriál, který dokáže místy pobavit a dle mého se v aktuální české seriálové tvorbě řadí spíš k lepšímu průměru. Jsou daleko horší a nejen české seriály, které se vysílají na našich obrazovkách. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Když na začátku 2. dílu hovoří Hugo v kuchyni se svou bývalou manželkou Monikou, je za ním vidět nahoře v odraze mikrofon zvukaře. (rakovnik)
  • Ve chvíli, kdy Bára skočí sebevražedný skok z mostu, lze v záběru zahlédnout příď druhého člunu, ze kterého ve skurečnosti skočila. (mikulin)

Reklama

Reklama