Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Komediální krimiseriál nabitý gagy, absurdním humorem a parodickými odkazy. Neohrožený detektiv Frank Drebin řeší případy s takovou samozřejmostí, že i James Bond vedle něj vypadá jako Martin Tomsa v podvlíkačkách. Rozbije mafiánský gang i auto. Zneškodní únosce, bombu i sexbombu. Vražedkyni strhne skoro všechny paruky a drogovému dealerovi masku. Zpívá, tančí. Popere se s nepřízní osudu i s vyděrači. Nic pro něj není překážkou, ani výhrůžky a popelnice. Pachatele odzbrojuje ručně, diváky humorem. Dostane ho až programový šéf ABC Tony Thomopoulos, který seriál po šestém díle předčasně ukončí s odůvodněním, že je jen pro pozorného diváka. Frank Drebin se však nevzdá a záhy se vrací v sérii Bláznivých střel. (Infalín)

(více)

Recenze (122)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Ultimátní záležitost!! Při zhlédnutí prvních dvou dílů jsem málem umřel smíchy. Osobně bych tento seriál zařadil asi výše než celou filmovou sérii Naked Gun. Bavil jsem se vyloženě královsky, ale osobně jsem rád, že seriálu vzniklo pouze 6 epizod, protože se bojím, že nastavené tempo by nešlo v žádném případě udržet. Takhle je tato záležitost kult a každého, kdo má nakoukané krimi seriály 70. let, rád si přečtě něco od Raymonda Chandlera a má rád humor ZAZ, tohle musí odrovnat. "Cigarette?" "Yes, I know" ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Divák sa baví od prvej scény až po poslednú a to aj po niekoľkých zhliadnutiach. A je mu úplne jedno, že je Police Squad! vo svojej podstate šialená hovadina. Už ako dieťa som Bláznivú strelu miloval a zakaždým, keď bežala v televízii, som ju musel vidieť. Leslie Nielsen aj tu predviedol naozaj vynikajúci herecký výkon a je pravdou, že som si ho vďaka tejto úlohe obľúbil a mám ho rád do dnes. Je síce pravda, že sú nejaké scény až príšerne moc umelé, ale napriek tomu nedokážem hodnotiť inak ako všetkými piatimi hviezdičkami, pretože sa u sledovania zakaždým bavím ako malé dieťa. Väčšina srandičiek je vybičovaná k nezastaviteľným výbuchom smiechu a kombinácie drsných policajných právd namierených skrze Leslieho nenapodobiteľný Pokerface sú skvelé. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál! Skoda , že je jen 6 dílu. Vydá to na x parodíí , které zažívají v dnešních časech krušné časy. Začátek ZAZ a skeče , jaké tenkrát nebylo běžné vidět. Seriál nastartoval takové geniality jako právě Blaznivá střela 1-3, Připoujtete se prosím 1-2 a tak dále. Jako paradní gag mě dostavá konec EPILOG. A pak , že zaverecná stmavovačka je jen zastavený obraz. :D ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Slabší než filmová trilogie, a taky vesměs šestkrát to samé, jenže pořád špičková kvalita. Seriál oplývá bizarními situacemi a ještě bizarnějšími postavičkami. Vševědoucí čistič bot a podezřele chlípný laboratorní technik jsou jen dva příklady za všechny. Osobně jsem si oblíbil úvodní vyšetřovaný případ, z něhož je Frank Drebin vždy vytržen. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvních pěti dílů nemůžu jakožto milovník Franka Drebina dát jinak než plnej knedlík !!! Jasně mraky hlášek je použitejch v pozdějších Bláznivejch střélách, ale stejně se člověk tlemí jako debil !! Celý díly i s cz titulkama najdete na youtube: http://youtu.be/FzD01Hu1nPs ()

Galerie (15)

Zajímavosti (16)

  • V každém díle vystupuje hvězdný host, který je ovšem zabit už v úvodních titulcích: Lorne Greene a William Conrad jsou bodnuti a vyhozeni z auta, na George Stanforda Browna spadne sejf, Florence Henderson je zabita během hudebního čísla, Robert Goulet je popraven popravčí četou a William Shatner unikne kulkám, aby se následně napil otráveného vína. (HappySmile)
  • Název seriálu, ústřední znělka, úvodní titulky a postava poručíka Franka Drebina parodují seriál M Squad. (HappySmile)
  • Mnoho vtipů ze seriálu bylo znovu použito ve filmové sérii Bláznivá střela. (HappySmile)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama