Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 4

(série)
USA, (1975–1976), 10 h 25 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hudba:

Pete Rugolo

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, Larry Linville, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Robert Karnes, Reid Cruickshanks (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(25)

Recenze (7)

mcvpn 

všechny recenze uživatele

Trapper a Henry boli jedny z mojich obľúbených postáv a dosť dlho som si zvykal na dve nové postavy, no nikdy to nebolo ono... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (80)

  • Opilý Radar (Gary Burghoff) sedí v baru a vysvětluje, jak se fotil v automatu pro své známé. Přitom říká, že si vlezl do té pětadvaceti centové kabinky a udělal 400 fotek. Stálo ho to 25 amerických dolarů. To je ale nesmysl, protože 25 centů je čtvrt dolaru. Za 400 snímků tedy musel zaplatit 100 dolarů, nikoliv jen 25 dolarů. (pjotri)
  • Když Hawkeye (Alan Alda), B.J. (Mike Farrell) a Radar (Gary Burghoff) dorazí ke koni, má kůň jen malé bílé ponožky na zadních nohách. Když se snaží koně odchytit, je vidět, ihned po nalezení koně, že na zadku, kde byl později ošetřován, žádné zranění nemá a lysina na hlavě je úplně jiná než u koně, kterého dostane plukovník, a ponožky na zadních nohách jsou o poznání větší. Když koně chytá Radar, jedná se opět o koně s malými ponožkami. Zachráněný kůň má na hlavě lysinu (bílou skvrnu), což je dobře vidět, když Radar koně předává plukovníkovi. Následuje scéna, kdy jsou přiváženi ranění a plukovník cválá k přistávací plošině na koni s velkými ponožkami a lysinou přes téměř celou hlavu. (pjotri)
  • Jedna z vět, které se Frank (Larry Linville) pokouší naučit Korejce, je: „Nekontaminujte naši pitnou vodu fluoridací.“ V 50. a 60. letech konspirační teoretici tvrdili, že fluoridace byla komunistickým spiknutím, které mělo podkopat americké veřejné zdraví. (sator)

Reklama

Reklama