Reklama

Reklama

M*A*S*H - Série 7

(série)
USA, (1978–1979), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

Larry Gelbart

Předloha:

Richard Hooker (kniha)

Hrají:

Alan Alda, Mike Farrell, Harry Morgan, Loretta Swit, David Ogden Stiers, Gary Burghoff, Jamie Farr, William Christopher, Kellye Nakahara, Kevin Hagen (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(26)

Recenze (3)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I sedmá série má naprosto konstantní vysokou úroveň. Převažuje humor, ale mnohokrát se zachází i do dramatických momentů, kde se řeší existenciální krize, syndrom vyhoření apod. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (57)

  • Otec Mulcahy (William Christopher) rozpráví ve sprše s pilotem o povyšování. Pilot (Peter Palmer) říká, že byl za půl roku povýšen dvakrát. Mulcahy se diví: „Z desátníka na kapitána za půl roku?“ To je ale nesmysl, protože na kapitána by pilot musel být povýšen třikrát (z desátníka na seržanta, poručíka a kapitána). Buď byl pilot už seržantem a byl povýšen na poručíka a kapitána, tedy dvakrát, nebo kaplan neví, jaká byla pilotova výchozí šarže, která nemohla být desátník, aby byl na kapitána povýšen jen dvakrát. (pjotri)
  • Název epizody má znamenat „B.J. táta“, ale korejsky se řekne táta „appa“ a „san“ se vyskytuje naopak v japonštině. V japonštině se obvykle za jménem člověka používají zdvořilostní tituly, nejobvyklejší je "san", což znamená pan, paní nebo slečna. (sator)

Reklama

Reklama